Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252646 Ilmoita asiaton viesti

Tyylitaiturin taidonnäyte. Kiinasta ostettu sininen ja mauton hame, eikä kenkiä. Noiden rättien kuvaaminen ihmetyttää. Kuvassa näkyy myös Tuksun muokkaamaton kauneus. Painoa on vaikka muille jakaa ja käsivarret ovat kuin romanialaisella (naispuolisella) kiekonheittäjällä. Tosin lihaksien asemesta löytyy vain läskiä. Ilme on yrmeä ja tyytymätön. Eikö tuo nainen osaa hymyillä kauniisti ja aidosti? Kaksoisleuka näkyy myös kuvassa hyvin.

Velli olisi ollut aivan hyvä aviomies, mutta Tuksu käytti velliä vain hyväkseen. Mies kai kuvitteli rakkauden olevan sitä mitä se oli? Tulevalle vaimolle paljon lahjoja kuten ilmainen asunto, vaatteita, matkoja ja käyttörahaa sekä sokerina pohjalla entisten asuntojen korjauskustannukset. Karma kosti Tuksulle. Nyt nainen asunee Ruotsin valtion ja kunnan maksamien tukien varassa lähiöelämää, eikä asunnossa ole edes merimaisemaa (”Ocean view”).

Tuksu onnistuu k-semaan aina omille kintuilleen ja hän on polttanut sillat takanaan. Entiset pienet seurakunnat ja papit eivät kaipaa lammasta eivätkä ole onnitelleet jumalaisesta ihmeestä. Ei edes laivapastorska ole onnitellut eikä kehunut.

Vai on taas tilattu jokin pinkki keinokuituinen rätti sekä äidille ja vauvalle? Tuksu pukee vauvaansa kuten hän puki koiriaan. Tosin tuo em. pinkki rätti on jäänyt kauppaan 99 %:n todennäköisyydellä. Millä rahalla hän ostaisi uusia vaatteita? Järkevien ja helppohoitoisten vaatteiden ostaminen on ok. Miten tuo sininen hirvitys mahtuu edes pesukoneeseen? Eikä taida edes olla mahdollisuutta käyttää vesipesua? Liekö taloudessa edes pesukone?