Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252666 Ilmoita asiaton viesti
daria
Participant

Rebel

Tuksun avulla kansalaisiin ei onnistu. Tuksu ei saa Ruotsin kansalaisuutta kun asumalla vielä vakinaisesti Ruotsissa muutaman vuoden, kumpikin siis mamuja siellä. Aikuinen hakija voi saada Ruotsin kansalaisuuden, jos

  • hän ei ole saanut nykyistä Pohjoismaan kansalaisuutta viranomaisen tekemällä erityispäätöksellä,
  • hän on ilmoituksen jättöhetkellä täyttänyt 18 vuotta,
  • hän on asunut ilmoituksen jättöhetkellä Ruotsissa vähintään viimeiset viisi vuotta ja
  • häntä ei ole tuomittu vankeuteen tai muuhun vapauden menetyksen käsittävään rangaistukseen edellä mainittujen viiden vuoden aikana.

Mutta Tuksu Suomen kansalaisena voi saada Paulin Suomeen perhesiteen avulla.

Tuo Tuksun postaus oleskelu ja työluvasta vaikkapa Jumalaan kiinnostuksen avulla vaikuttaa kiristämiseltä, ei ensirakkaudelta, lisäksi epäilys että koko Tukiaisen potretti on mukana tässä keississä. ” Ota vauvan isyys saat kansalaisuuden” Kyse ei vauvasta pätkääkään.

Kyseessä oleva postaus ( kuvakaappaus) vaan taustatietoineen Solnan sossuun ja ennen kaikkea Maahanmuuttovirastoon osoitteeseen migri@migri.fi  sielläpä sitten selvittävät Ruotsin maahanmuuton kanssa mikä homman nimi. Tuksuhan on aina kiristänyt miehiään tavalla tai toisella, joten tämä ei pitäisi ketään järkyttää mutta tässä sotkussa on puolustuskyvytön lapsi.

Kiitos kaikille jotka olette ilmoja tehneet, tehdään se lapsen edun mukaisesti, Tuksu ei pysty muuttumaan,valheessa eläminen hälle normaalia.