Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252669 Ilmoita asiaton viesti
Mullapa on apple
Participant

Lisään, olen laittanut tuon seiskan etusivun kuvan, kuvia tuksun eliitti-covid-profetioista. Ja vauvasta ja Tunkista kuvamateriaalista. Kerroin myös, että Tunkki ei ole tunnettu siitä, että huolehtisi hygienistaan vaan, siitä että päiväkausia kulkee samoissa rytkyissä. Ja että vauvalla ei ole kunnollisia vaatteita ja että vauvakin on ollut monta päivää peräkkäin epäkäytännöllisissä vaatteissa ja että vauva on likainen.
Kerroin tosiaan myös että isäehdokkaita 2-3 suomessa. Ja sen että Tunkin elämä on aina ollut epäterveellistä, kerroin sen, että tultuaan vahingossa raskaaksi, hän SoMessa huuteli ja etsi elättäjää itselleen ja miehelleen, mutta joutuu tyytymään nykyiseen mieheensä. Kerroin, että Tunkki on kiristää ja haukkuu muita ihmisiä. Kerroin hänen olevan kaikin puolin huono äiti pienelle lapselle, joka tarvitsee elämäänsä turvallisen ympäristön ja turvalliset ihmiset.

Kerroin Tunkin Vanhempien nimet, siskon nimen, siitä että on pahoinpidellyt ex puolisoitaan veitsillä, siitä kuinka koirat on lentäneet hänellä seinään jne.
Kaiken mahdollisen siis laitoin LaSuun.
Joku voi kirjoittaa omalta kohdalta lisää ja omat tietonsa LaSuun.
Kerroin Tunkin mahdollisen osoitteen sijainnin ja lisäksi kerroin missä Mamma ja Pappa, Jassun kanssa asuu ja sen, että Tunkki on luultavasti äitinsä ja sisarensa luona, koska itsellä ei ole minkäänlaista kiinnostusta hoitaa vauvaa.
Ilmoituksessa tein myös selvästi, että ILE on pelkkä nukke, Tunkille ja että Tunkki ei muistanut edes nimeä, jonka tyttärestään ilmoitti viranomaisille.

Lisäksi kerroin, että Tunkki aikoo 5.12 tulla Jaskarin baariin heiluttelemaan persettään naisenkipeille juopoilla, vieläpä vauva mukanaan. Eikä hän tuon taivaallista piittaa koronarajoitteista, turvaväleistä jne. Ja kuva on myös siitä, kuinka lapsensa on viennyt kauppaan.