Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252692 Ilmoita asiaton viesti

Hah hah! Tuksu haukkasi taas p-kaa. Piti muuttaa Miamiin tai Honoluluun ja löytää sieltä avokätinen miljonääri. Päivät olisivat menneet mukavasti ostoskeskuksissa. Karma kosti.

Nyt on näemmä totuus (”Totuus ei pala tulessakaan.”) paljastunut. Välimeren mies ei ole saanut päätöstä maahan jäämisestä ja työluvasta. Elellyt tähän saakka Ruotsin valtion kustantamana. Liekö edes totta, että P. olisi asunut Englannissa kahdeksan vuotta ja Sveitsissä pari vuotta?

Työttömyys oli tiedossa, sillä kyllähän Tuksu olisi keksinyt P:lle sopivan tarinan. Menestyvä liikemies jonka alaiset pyörittävät yritystä, joten miehelle jää aikaa kalastamiseen. Miehellä on hyvin paljon vapaa-aikaa. Olisihan Tuksu keksinyt, että P. on nyt isyyslomalla ja hoitaa vauvaa, ja hän itse on äitiyslomalla. Tosin eihän Tuksun elämä ole muuta kuin lomaa ja laiskottelua. Äitiyslomalla oleva äiti on valmiina lähtemään ”show-keikalle” jo 5.12.20, vaikka tuollainen keikka ei voi millään kannattaa. Kumpi on tärkeämpää? Näyttäytymisen halu vai todellinen rakkaus vauvaa kohtaan?

Hyvin on pullat uunissa. Joko avoparille on tullut erimielisyyttä raha-asioista ja lapsen hoitamisesta? Kenties P. ei jaksa jyystää matamia kolmesti päivässä ja viikonloppuna viidesti päivässä? Mahtaako Tuksu olla vielä niin ”in love”.

Muutama kuukausi lisää ja selviää, että P. on väkivaltainen narsisti, psykopaatti ja sosiopaatti. Ruokkomaksuja on turha odotella, sillä P:n tulot ovat aika pieniä.

Ensi vuonna Tuksu etsii jo uutta miestä. Deittitarjoukset tuttuun tapaan siihenjasiihen@gmail.com.