Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252695 Ilmoita asiaton viesti

Tuksu voisi olla tarkempi noissa kuvamuokkauksissa. Naama on valkea ja siloinen, mutta rintakehän yläosa on ruskea ja täynnä maksaläiskiä. Muokannut kuviaan niin rajusti, että näyttää 15-vuotiaalta rippikoululaiselta joka ei koskaan kärsinyt finneistä, eikä koskaan ole koskenut alkoholiin tai tupakkaan. Noin kuulasta ja sileää ihoa ei voi olla kenellekään 42-vuotiaalla. Totuus näkyy rinnoista.

Liekö P. asunut Ruotsissa edes kahta vuotta? Mies ei osaa ruotsia kahden vuoden oleskelun jälkeen. Liekö joku viime vuonna Ruotsiin livahtanut pakolainen joka on päässyt pois pakolaiskeskuksesta, mutta ei ole saanut vielä oleskelu-ja työlupaa? Kotoutuminen ei ole näemmä kovin ahkeraa. Mies uskoi varmaan Tuksun harhat ja valheet. Kuvitteli iskevänsä kultasuoneen? Nyt mahtaa miestä v-taa. Ei ole varma onko lapsi hänen, ja avopuolisona laiska nainen joka kuvittelee olevansa esiintyvä artisti.

Miten Disney on taas ”in”, vaikka Disney oli vapaamuurari yms syntistä? 42-vuotias nainen pukeutuu lapsellisiin asuihin. #minniestyle   😀 Tosin neuvottelihan Udi kuulemma kukkatilauksista suoraan peräti Disneyn kanssa, vaikka Disney kuoli jo vuonna 1966. Tuksu kehui näin aikoinaan.