Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252706 Ilmoita asiaton viesti
miettinen
Participant

ArttuS. Kiitts kiits, asia selkis :-).

Olin vissiin vähän aamukireä tuossa aamusella kun lueskelin taas palstan antia.
Tuo innokas lasujen väsääminen ja Tuksun toimissa kaiken mahdollisen vääntäminen negatiiviseksi vähän tökkää välillä.  Tosin positiivisia juttuja ei juurikaa löydy…
Tiedän, että vaavin hyvinvoinnin kannalta ilmoituksen tekijät asiaa ajavat ja vaavin parasta ajattelevat.
Olen kuitenkin aivan samaa mieltä kanssasi ArttuS., että jos lasuilmoituksen tekee, sen sisältö kannattaa miettiä hyvin tarkkaan, kaksikin kertaa. Äkkipikainen hutaisu epäolennaisine sisältöineen saattaa kääntyä käsittelijöillä vaikutukseltaan päinvastaiseksi. Tärkein on vauvan tilanne tällä hetkellä. Onhan kautta-aikain h…rat, päihteiden käyttäjät ym. epäsosiaaliset yksilöt saaneet lapsensa pitää, jos on ollut yritystä  huolehtia lapsesta. Ja itsestään. Eikä elämä ihan täysin hunningolla ole. Ilkeys, kostonhalu tms. ei saa olla minkäänlaisena pontimena lasun tekemiseen.

Eihän tuo Tuksun elämä (koskaan) ja vauvanhoito ihan täysipäisen hommalta vaikuta,  mutta mitenkäs se elämä nyt yhtäkkiä olisi sellaisesksi muuttunut, kun tähänkin asti kaikki on ollut suurinpiirtein ”veräjästä pellolle” tyylillä vedetty.
Eikä Tuksu – kuten itsekin joskus on kännipäissään lipsauttanut – pääkopaltaan täysin terve ole.
Lapsi näyttää kuitenkin kuvissa päällisinpuolin hyvinvoivalta ja hyvin syöneeltä. Kaihan muksun perään vähän Marjamuorikin katsoo. Ja Pååli (?). Vaatetus ei ole kuvissa ollut täysin sitä, mitä vauvaikäisen vaatetus pitäisi olla, ei ihan säähän sopivaa ja käytännöllistä ym. Mutta puhtaita on vaatteet nähdäkseni olleet (lukuunottamatta vilttiä, mihin muksu oli käärittynä ilmeisesti ensimmäiset viikot). Sitähän me ei kukaan tiedetä, mikä vaavin vaatetus on kuvaustilanteiden ulkopuolella.

En hyväksy Matamin elämäntyyliä, valehtelua, ihmisten hyväksikäyttöä, tekopyhyyttä tunneköyhyyttä ym. Ilmeisesti ainoat, mitä oikeasti rakastaa, on omaitseminä ja raha. Enkä hyväksy sitä, että aikoo lähteä sinne Peräseinäjoen ”hankintakeikalle”. Täyttä skeidaa vääntää, kun lässyttää rakastavansa lastaan yli kaiken ja samaan hengenvetoon hehkuttaa olevansa taiteilija ja lähtevänsä tärkeälle ”keikalle” Kyllä juu juu…

Nämä kaikki on minun hlökohtaisia ajatuksia näin sunnuntai-illan pimeydessä, niitä ei ole kohdistettu kenellekään. Mitä nyt vähän osia Matamille, jos sattuisi palstaa kyyläämään.