Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252735 Ilmoita asiaton viesti

Mistä päin nyt tuulee? Nyt kelpaa väkevien nigerialaisten helluntaiseurakunta. Ennen hän haukkui afrikkalaiset hyvin alas ja rumasti, ”kun valkoiset ovat älykkäämpiä ja rikkaampia.” Tuo ei pidä paikkaansa, varsinkaan Tuksun kohdalla. Tuksu saa varmasti huomiota seurakunnassa, olkoot miehet pappeja tai saarnaajia. Eikö alueelta löytynyt suomalaista tai ruotsalaista helluntaiseurakuntaa? Ehkä Tuksu valitsi seurakunnan siksi, että olihan Nigeria entinen Ison-Britannian siirtomaa ja siellä englanti on edelleen puhuttu kieli joka yhdistää eri heimot. Englanti on Tuksun mielestä kielistä hienoin ja jaloin, varsinkin Miamisen englanti.

Mitä lienee valehdellut seurakunnalle? Juu…olemme ihan kihloissa ja menemme naimisiin ASAP, ja sitä paitsi lapsi on osa Jumalan suurta suunnitelmaa. Lisäksi lapsella tulee olemaan erityinen merkitys äidille (ei isälle?). Esiintyykö lapsiparka jo 16 vuoden kuluttua äitinsä kanssa tanssien? Toivottavasti ei. Mahtaako Tuksu pian todistaa taivasreissustaan ja siitä, että Julle pitää Jessen kädestä kiinni taivaassa?

Mahtoiko nigerialaisten saarnaajien käyttämä Pyhä Oliiviöljy suoraan Jerusalemista, vai oliko se paikallisen saarnaajan siunaamaa extra virgin-oliiviöljyä? Kenties Tuksu toi omat öljyt mukanaan?

Vauva on kyllä nätti. Toivottavasti hänestä kasvaa järkevä nainen, järkevämpi ja älykkäämpi kuin äitinsä. Ehkä nuorekas isoäiti sekä pikkusisko Jassu pystyvät valvomaan, että vauva pysyy kunnossa. Pelkään vain, että Tuksu kieltää kaikki rokotukset lapseltaan. Hänen olisi syytä muistaa, että lasten infektiotauteja ilmenee silloin tällöin juuri lapsissa joita ei ole rokotettu. Mitään ikävää ei saa tapahtua. Toivottavasti siinä vaiheessa kun lapsi alkaa kontata ja pistää suuhunsa kaikkea, niin silloin lattioilla ei saa olla joutavaa rihkamaa tai koirien p-kakasoja. Kauanko P. jaksaa passata esiintyvää artistia?