Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 255 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

#262309 Ilmoita asiaton viesti
Tuohi🙂Aivo
Participant

Näin glamourtapahtumat ovat vyöryneet viime päivinä (kertauksena):

* torstaina 11.2. Tunkilla oli kaksi vakavaa palaveria (Solnan lasun ja Ruotsin poliisin (?) kanssa). ”Rukoilkaa torstain puolesta; mulla on silloin kaksi vakavaa tapaamista.” (Jtuk)

* torstaina 11.2. ”Paul” ilmeisesti kertoi omalta osaltaan Solnan lasulle käsityksensä Tunkin kyvyistä hoitaa ILEä. ”The baby’s father has been giving FALSE testimonies of me.” (Jtuk)

* keskiviikko-torstaina havaitsimme, että lapsen pinnasänky oli ilmestynyt Marja-äidin toiseen makkariin Sundbybergin Kaivokadulle

* perjantaina 12.2. Tunkki joko a) kostona totuuden kertomisesta Solnan lasulle käräytti Paulin ja tämän hämärähommat Ruotsin poliisille, tai b) parilla oli väkivaltainen otatus kodissaan. Joka tapauksessa parisuhde lopullisesti ohi.

* ja poliisi pidätti Paulin kuulusteluja varten. ”Hyvä, Paul on pidätetty nyt. Good, Paul is arrested now” (Jtuk). Uhkana käännyttäminen, maastakarkotus.

Nuo pointit ovat spekulaatiotason päätelmiä. Koostettu tiedonmurusten ja yleisen elämänkokemuksen avulla. Paremmat faktat ja tarkemmat yksityiskohdat selviävät myöhemmin.