Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 255 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

#262376 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Kiitos ❤️ kaikille rakkaille ystävilleni vuosien varrella, erityisesti Laura, Amina, Sanna, Heli Maria, Ruth, Jutti, Mari, Antti & Marika, Olli, Ari, ja useat muut

”Vuosien varrella”, eli kyseessä on jo ex-hstäviä jotka ovat ottaneet etäisyyttä. Sannan pään possu pisti horinoillaan sekaisin ja sai varmaan porttikiellon, Ruuhiraakkuun välit jo katkesi kerran, nyt ollaan kai fc kamuja, oktaanilaulajaa ei nähty kanakopissa vaikka oli Albertilla vakiokalusteena, Ari on kai taxinalle?, Mari kapakoitsija Kokkolasta, Amina voisi ehkä olla se mamunaapuri Törnbackenilta? Onko tuossa mukana esim. niitä poniterapiaa antaneita? Tunkin täytyy vaan todistella että ystäviä on, kun  täälläkin on toisin väitetty. Kas kun ei kiitellä jufiaa ja pissapennaa ynnä koko tollukka kaartia, ystäviä vuosien varrelta hekin. Ja Veijo puuttuu tästä versiosta! Myös marenkimammaa ei mainita.

Mitä ihmeen luistelupukuja se on ostellut itselleen ja babylle? Harvinaisen ankean näköiset pukineet, ei edes tukiaanistyyliset näyttävästi mauttomat asut, vaan yksinkertaisesti ankeat. Jostain on rahaa tullut, kun on alettu syödä ulkona ja ostella rääsyjä. Milloinkahan kauniiden sossu maksaa avustuksiaan? Tahtoisinpa tietää minäNikin, onko Velli pysynyt lujana. Ritorpista on voinut tulla parkusoitto tyyliin babyNi on viety eikä rahaa ole edes ruokaan.