Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 255 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

#262420 Ilmoita asiaton viesti
Udin Bemu
Participant

Daria:

Udin Bemu

Lähettäjä jää helposti kiinni jo maksun suorittamisen kautta.Maksuja ottaa vastaan eri myyjiltä kansainväliset maksunvälittäjät, olipa myyjä kiinassa tai muualla maailmalla.Sinne jää maksajan tiedot ja myyjän tiedot, joille maksun välittävät. Ei tarvitse tavaransaajan itse selvitellä lähettäjää. Poliisille ilmoitus, niin kyllä nopeasti jäljittävät. Hyvä niin. Tietty tavaroiden saajan on tehtävä rikosilmoitus poliisille ensin vainoamisena, tässä tapauksessa Tuksun.”

-Joo, totta jää esim. PayPaliin mun tiedot, mutta ensinhän Tunkin/poliisin pitää selvittää KENEN(myyjä) kautta PayPal maksun ottanut vastaan, eli tässä tapauksessa paketti jossa kaikki lähettäjän tiedot Kiinaksi, ja, sen jälkeen lähettäjälle kyselyä että kaivavat miljoonista lähetyksistään tuon esille ja luovuttavat PayPal tietoni, good luck with that!

Ja, tutkiiko poliisi sitten miten innokkaasti euron arvoista lahjaksi saatua anustappilähetys”kiusaa” niin….

 

Itselle tullut aimo kasa noita Kiinan paketteja ja tosiaan ainoa teksti missä edes länsimaalaisia kirjaimia on vastaanottajan nimi ja osoite.

Jos sama tyyppi tilaisi 10tappia/päivä Tunkille niin olisi varmaan häirinnän paikka mutta kun nämä tapit taitaa tulla tiputellen, yksi ja yksi ja kaikki eri tilaajilta, sanotaan että ”joku” sitten jää kiinni, ”poliisista hei, olet näköjään tilannut yhden tapin jollekin” -jaahas, sori, on sit varmaan menny väärään osoitteeseen?, tai, -Joo, tilasin yhden lahjaksi koska olen kiltti ihminen , en sitten tilaa enää, sori!

Euron tappi tuli sitten maksamaan poliisillekin pitkän työn, ja eikun seuraavan tilaajan kimppuun…..

Mikä on rikos? Häirintä? Yksi tappi per tilaaja. Ei ole hirveän laajamittaista. Ennen tilattiin roinaa naapurille jolle tuli myös lasku perään, nämä on jo maksettuja! Naurettavaa. Joku näppärähän(vaikka Tunkki) voi selvittää IP-osoitteeni, nimeni, ilmoittaa poliisille että olen ”ehkä” tilannut ”jotain” Tunkille ja suuri rikos on tapahtunut, taas kerran, good luck with that. Tunkkihan saa ilmaista tavaraa, perustaa vaikka kristillisen pornokaupan.