Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 255 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

#262472 Ilmoita asiaton viesti
Udin Bemu
Participant

Daria:

”Kyseessä on edelleen rikos nimeltä: Vainoaminen.  Se on vakava rikos. En itse haluaisi, enkä halua kenenkään muunkaan joutuvan vainoamisen kohteeksi. Kyse ei ole minkä arvoinen lähetetty tuote on vaan teko. Esim. Tuksun ei tarvitse vaatia rangaistusta vaan syyttäjä tekee sen virkansa puolesta. Tuksu ei rikosilmoituksen teon jälkeen voi siis enää perua ilmoitusta, kuten asianomistaja rikoksissa voi.”

 

-Jää nähtäväksi lasketaanko vainoamiseksi se että henkilö lähettänyt toiselle yhden tai kaksi tappia, toki, eri lähettäjiä voikin sitten olla sen muutama kymmentä kappaletta mutta ei tuomioita jaella ryhmille.

 

esim:

Tunkki kiikuttaa kaikki saamansa 50 tappia poliisille, poliisi tutkii ja selvittää Kiinan pakettien alkuperän ja saa sitten jollain ilveellä firman kautta maksajien nimet, joita on 50?!

Sitten alkaa poliisi selvittää löytyykö yhteistä nimittäjää/pääjehua/käskyttäjää/vainoajaa jonka syyksi voi tämän laskea, löytyy tämä sivu, missä kukaan ei ole neuvonut ketään tekemään mitään, syyttäjä nostaa yhteensä 50 syytettä 50 henkilöä vastaan koska he ”epähuomiossa” tilasivat yhden tapin Tunkki Tukiaiselle, niinkö? Edelleen, good luck!