Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 255 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

#262785 Ilmoita asiaton viesti

3 – 4 kertaa ulkoilemassa koirien kanssa ei varmasti ole totta. Kun Tuksu viettää aikaa vielä aamuöisin youtuben ja Googlen parissa rokotteesta paasaten, niin hän ei varmasti saa hilattua luitaan ja läskejään ulos klo 07.00 aamulla. ”Rakastan nukkumista!” Uni on pakoa todellisuudesta ja unta voi jatkaa keinotekoisesti bentsoilla. Keikkoja on ollut niin vähän viime vuonna, että Tuksu ei todellakaan voi perustella yötyön vaikutusta sisäiseen kelloon.

Suomessa on iso määrä ihmisiä jotka tekevät kolmivuorotyötä (poliisit, lääkärit, hoitajat, tullivirkailijat, palomiehet jne) säännöllisesti. Kuka hoitaa Ileä aamulla klo 07.00 jos matami nukkuu ja nukkuu? Jos Tuksu ulkoilisi koirien kanssa, niin hän olisi varmaan julkaissut kuvia tapahtumasta. Ennustan, että lähiviikkoina Tuksu postaa Faceen kuvan ulkoilusta koirien kanssa. ”Tässä minä reippaana koirien kanssa ulkoilemassa.”

Kuka hoitaa Ileä ja koiria vaikkapa kello 03.00, 06.00 ja 08.00 jos yö on mennyt valvoessa, ja matami kömpii sänkyyn vasta kello 05.00? Totuus taitaa olla, että vauvan ja koirien hoito on ulkoistettu? Entä missä on ”in love” Paul? Laittaako Tuksu rakkaalleen ruokaa?

Tuo ruusu lasikuvun (”dome”) alla on todellista rihkamaa, eikä sitä ole ostanut kukaan lahjaksi. Voisin uskoa jos Tuksu olisi kertonut lahjoittajan koko nimen ja tämä ystävä olisi jättänyt viestin Faceen. Esine on kuvattu hyvin todennäköisesti kukkakaupassa. Mielikuvitusystävät lähettävät lahjoja Suomesta asti? Posti kulkee nykyisin niin hitaasti, että ruusu olisi entinen ruusu. Ruusu saattaa olla tekokukka. Tuksun rakastamaa turhaa rihkamaa.