Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 255 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

#262815 Ilmoita asiaton viesti

Emme todellakaan ole vielä nähneet kuvia hienoista ristiäisistä. Ehkä Tuksun kielellä se on ”christeningS”? Dress code pink and pink rules? Ilellä kenties päällä jokin Disney-firman pinkki luomus? Paikalla on tiätysti ammattipappi joka voi olla vaikka peräti ammattiruotsalainen.

Tuksu on tosiaan innostunut aina kaikista projekteista. ”Hukun projekteihin!!!!!” Näin hän totesi kun suunnitteli pulloa omalle nimikkoparfyymilleen. Oli luvassa pinkkiä ja kimallusta. Tuon jälkeen innostuminen on unohdettu tuon tuotteen kohdalla. Välillä tuntuu, että Tuksun geeniperimässä on ainakin harakkaa ja lokkia. Harakka on kaiken kiiltävän perään ja lokki pyrkii hyötymään muista.

Kaipa Ile käy hakemassa aikuiskasteen esimerkiksi vasta 20-vuotiaana? Tuksu voisi ansaita 500 euroa muutamalla kuvalla ristiäisistä. ”Kohukaunottaren kaunis vauva kastettiin…” En tosin ymmärrä miksi puhutaan kaunottaresta, sillä eihän Tuksu ole koskaan ollut mikään missi tai kaunotar? Lyhytkasvuisuus ja ylipaino on Tuksulle tosi paha juttu. Peittely ja valehtelu painosta ja pituudesta antaa asiasta ikävän ja toisaalta huvittavan kuvan. Sevenin kuvaajan on seistävä ensi kerralla pöydän päällä.

Missä tuo koskettava gospelbiisi on kuunneltavana? Biisi jäänee tämän vuoden viimeiseksi, sillä kotistudio ei saa rahojaan.