Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 255 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

#262828 Ilmoita asiaton viesti

”Toinen asia mutta lääkärini sanoi, että spontaanisti raskaaksi tulemisen mahdollisuus 41 vuotiaana on noin 5% (nyt olen 42v) raskaus ei ollut suunniteltu, täytyy todeta että todella suuri Jumalan siunaus ja lahja! 🙏 Uskon myös profetiaan, jonka sain että Isabellen tarkoitus elämääni on paljon suurempi kuin vielä tiedän mutta tulen kuulemma ymmärtää sen myöhemmin ”

Kumma juttu. Lääkäri kehui aikoinaan Tuksun hyvin hedelmälliseksi vilkaistuaan vain Tuhnun alapäätä. Mitään labratutkimuksia tai kokeita ei tarvittu. Jos hän oli niin hedelmällinen, niin eihän Ilen sikiäminen ollut mikään ihme. Tuksu kertoo asiasta aivan kuin raskaus olisi suunniteltu ja osa Jumalan suunnitelmaa. Tuksu ei ole itse saanut mitään sanomaa Ileen liittyen. Profetian sai kuulemma ”eräs uskovainen ystävä”. Tätä ystävää ei ole koskaan esitelty.

Raskaus oli vahinkoraskaus. Sollentuna Scandic koska Tuksu ei voinut viedä mamua vanhempiensa kotiin. Siellä Ile-parka sai alkunsa. Helmikuussa Tuksu tajusi olevansa raskaana. ”Isabellen merkitys elämääni.”??? Niinpä tietenkin, sillä eihän lapsella ole mitään merkitystä muille kuin itserakkaalle Tuksulle. Ihme kyllä Tuksu muisti lapsensa nimen. Välillä vauva on ollut Isabella ja välillä Isabelle.