Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 255 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

#262900 Ilmoita asiaton viesti
Tuohi🙂Aivo
Participant

Iltalehti raportoi Hamraan maan julkkiksesta 19.2.2021:

Henna Kalinaisen elämänmuutos bileprinsessasta kotiäidiksi – katso ennennäkemättömät perhekuvat

Parissa vuodessa tosi-tv-tähti Henna Kalinaisen, 31, elämä koki täydellisen muutoksen. Parisuhdeonnen Jarkko-puolison kanssa kruunaa parikuinen Joanna-tytär.

Parin viimeisen vuoden aikana Henna Kalinaisen, 31, elämä on muuttunut täydellisesti. Puoliso Jarkko, 47, kutsuu muutosta tuhkimotarinaksi.

Kun he tapasivat, Henna oli vielä kohulööpeistä tuttu bileprinsessa, joka ei osannut elää tavallista kotiarkea. Suhteen myötä kummankin elämään asettui uudenlainen rauha. Nykyään kotiarjen kruunaa vuoden alussa syntynyt Joanna-tytär.

– Olen ihminen, joka haluaa puhua aina asiat halki. Valmistauduimme lapsen tuloon keskustelemalla avoimesti. Meillä on Jarkon kanssa vahva side. Molemmat ovat nyt rakastuneita tähän pieneen, Henna Kalinainen kertoo Iltalehdelle tyttövauva sylissään.

Pari uskaltautui pienokaisen kanssa ensi kertaa kodin ulkopuolelle. – Joanna viihtyy sylissä ja nukkuu hyvin. Hän viestii itkemällä, mutta rauhoittuu nopeasti. Hän on alkanut varhain hymyillä. Pikkuinen päästää äänen ja Henna hoksaa heti, mistä on kyse. – Nyt on nälkä, odota rakas, hän hyssyttelee lasta. Jarkko-puoliso lähtee lämmittämään maitopulloa.

Henna Kalinainen rupattelee kuulumisiaan ja kertoo nauttivansa kotona olemisesta villien vuosien jälkeen. Kihlapari asustelee Helsingin Vuosaaressa kodissa, jonka Jarkko osti heille. Minimalistisesti sisustettua pesäänsä he kutsuvat leikkimielisesti Instagram-kodiksi. 16 vuotta vanhempi, elämää nähnyt Jarkko on tuonut Hennan elämään paljon pysyvyyttä.

Ikimuistoinen ensitapaaminen

Ensikohtaaminen heillä oli kuin Bridget Jonesin päiväkirjasta. Viidakon tähtösistä ja Big Brotherista tuttu kohukaunotar Henna Kalinainen eli vielä vuoden 2019 alussa viihteentäyteistä arkea. Villikkosinkkuna hän oli aina ulkona kavereiden kanssa. Helmikuussa yhteinen tuttava puhui Jarkolle tuntevansa sen lööpeistä tutun Kalinaisen. Jarkko oli utelias: millainen oli nainen otsikoiden takaa.

Henna Kalinainen kutsuttiin ystäväporukan aamukaljalle helsinkiläisbaariin, jonne hän saapui suoraan sängystä nousseen näköisenä ja krapulaisena. Hapokkaasta olosta huolimatta juttu lähti luistamaan – kumpikin oli syntyjään iisalmelainen. – Yhtäkkiä oltiinkin joku viisi tuntia keskitytty vain toisiimme, Jarkko kuvailee.

Toiset treffit tapahtuivat kaksistaan. – Siitä se lähti, kohta oltiinkin yhteydessä joka päivä. Kumpikin tunsi kohdanneensa sen sielunkumppanin. Ensimmäinen kesä istuttiin ravintolan terassilla ja juhlittiin rakkauden syttymistä.

Puolen vuoden kuluttua tapaamisesta pari muutti jo yhteen. – Alussa mäkin tykkäsin bilettämisestä. Molemmat tajusivat, että pitää olla kotonakin. Aiheesta käytiin koviakin keskusteluita, Jarkko sanoo. Bileprinsessan roolista oli aluksi vaikea irrottautua. Henna kutsuu Jarkkoa ensimmäiseksi oikeaksi miesystäväkseen: tuon miehen kanssa hän viihtyi kotonakin.

Nyt on sisäistetty, ettei elämä ole pelkkää ”perjantaita ja lauantaita”. – Yksi suhteistani perustui ulkona käymiseen, yksi oli edustuspoikaystävä… Kaikki ovat olleet todella opettavaisia kokemuksia. Sori vaan eksille, mutta vasta tämä on oikea suhde! Jarkolla oli jo aivan ensitapaamisella etiäinen, että siinä on hänen lapsensa äiti. Tunne osoittautui todeksi. – En osannut elää aiemmin kotona, mutta nykyisin vietämme paljon kotiaikaa keskenämme, Henna kertoo. Molempien lempijuttuja ovat kainalokkain makoilu, halailu ja yhteiset kahvihetket oman kullan kanssa.

”Elämäni rakkaus”

Parin vuoden aikana on tapahtunutkin ällistyttävä määrä muutoksia. – Lähdin opiskelemaan merkonomiksi, valmistuin ja sain pari stipendiäkin. Minulla on vakituinen työpaikka ja muutaman vuoden päästä olen selvittänyt myös nuoruuden rahasotkuni ja velkani, Henna iloitsee. – Raitistuin ja tein elämäntapamuutoksen viime vuonna Olet mitä syöt -ohjelmassa. Nyt olen kotiäiti ja tuhat kertaa aikaisempaa onnellisempi, hän jatkaa pitkää listaa.

Raskausajan diabetes laittoi Hennan koville, ja nyt synnytyksen jälkeen on tarkoitus palata terveellisiin elämäntapoihin yhdessä Jarkon kanssa. Myyntialalla työskentelevä Jarkko saa soviteltua päivänsä niin, että yhteistä kotiaikaa on riittämiin. Se aika, mitä Hennalla jää kotiäidin tehtävistä, hän kirjoittaa äitiysblogia. Hän on myös päivittänyt arkeaan Instagramiin, jossa kertoi vauvaa odottaessaan raskauskuulumisiaan.

Kun parisuhde voi hyvin, kotonakin viihtyy. – Vauva on vahvistanut meidän rakkauttamme, Jarkko sanoo. Kolmikko makoilee sängyllä ja silitellään perheen pienintä. – Jarkko on elämäni rakkaus. Olin jo sellaisella levelillä, että voiko siitä enempää enää rakastua, mutta näköjään voi. On ollut hienoa huomata, että keskinäisestä ajastamme ei ole jäänyt mitään pois, Henna hymyilee. – Meillä ei tule riitaa arkipäiväisistä asioista kuten rahasta tai kodin siivouksesta. Ei tule jäkätystä tiskeistä, imuroinnista tai lattialla olevista sukista. Ajatusmaailmamme on samankaltainen ja samoin huumorintaju.

Hennan rempseä luonne vei Jarkolta niin jalat alta, että mies on innokkaana kosinut moneen otteeseen ja ottanut häitä puheeksi. Maaliskuussa on Joannan kastajaisjuhla Uspenskin katedraalissa. – Jarkko heitti, että voisi mennä siellä naimisiin, pappikin ois valmiina! En ole vielä suostunut. Haluaisin prinsessahäät. – Sitten joskus kun velat on kuitattu, unelmoin yhteisestä asuntolainasta ja isomman kodin ostamisesta.” (IL 19.2.2021) Henna Kalinainen ja Joanna-tytär helmikuussa 2021