Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 255 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

#262905 Ilmoita asiaton viesti

Järkyttävää ja mautonta rihkamaa. Ymmärtäisin jos hän esittelisi vaikka ostamiaan uusia lautasia, vaikkapa puoli tusinaa. Olemme nähneet vuosia sitten kuvan sika-Mikan tädin Villeroy & Boch-lautasesta. Niitä oli jäljellä vain yksi kappale ja lautanen taisi olla koiralla? Eikä lautasiakaan osteta kerran viikossa. Moiseen pölyttyvään rihkamaan saa kulumaan paljon rahaa. Niillä rahoilla Tuksu voisi ostaa jotain käytännöllistä vauvalleen. Vauva taitaa kuitenkin olla onneksi turvassa kauniin ja uskovan isoäidin luona? Tuksu ei ole kertonut iloisena millaista arki vauvan kanssa on. Millainen vanna vauvalla on jne? Kuvia on lähinnä ollut Disneyn asuista. Tuksun mukaan Disney oli vapaamuurari ja saatanallinen mies. Tosin Tuksu kuvitteli vuosia sitten Walt Disneyn elävän, vaikka mies kuoli jo vuonna 1966. Tuskinpa mies enää pystyy tilaamaan kukkalähetyksiä Udilta. Tuksu valehteli Udin neuvottelevan itse Walt Disneyn kanssa kukkatilauksista. En ole koskaan kuullut, että kuolleiden kanssa voi neuvotella.

Tulee mieleeni myös Kurt Cobain joka kuoli jo vuonna 1994. Tuksu kehui aloittavansa musiikin yhteistyön Cobainin kanssa vuosia sitten, vielä n. vuonna 2010.

Mahtaako in love Paul olla vielä poliisien huostassa? Tuksu ei ole hehkuttanut rakastaan. Saako mies asumis-ja työluvan Ruotsiin sen ansiosta, että hän pisti erään suomalaisen mamun paksuksi? Miehellä on siis kiinteä, isällinen suhde lapseen. Mahtaako Albaniassa olla viisi lasta?