Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 255 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

#262961 Ilmoita asiaton viesti

Tuksu haluaa varmaan pian yhden tuollaisen kemikaalien myrkyttämän koiran? Toinen vaihtoehto olisi koiran turkin vaalentaminen ja sen jälkeen sininen värjäys. En usko tuon Blöön sinisyyteen. Minusta koiraparka on enemmän harmaa. Intiassa (oliko Kalkutassa?) on myös havaittu sinisiä koiria. Slummien vesiväylät ovat täynnä roskaa ja saasteita. Lääke-kemikaali-ja tekstiilitehtaiden jätevedet lasketaan suoraan paikallisiin viemäreihin ja sieltä ne valuvat vesistöihin.

Tuksu taitaa olla ilman koiria ja ilman Ileä? Ei pysty huolehtimaan edes itsestään. Lasu ja eläinsuojelu taitaa toimia Ruotsissa? Ovatko koirat mamman luona? Parin viikon sisällä näemme Tuksun ottamia kuvia koirista. Hän on saanut ulkoilla niiden kanssa. Tuksu kuitenkin lukee näitä.

Minä en käytä äpärä-sanaa. Se on vanhanaikainen ja ruma sana. Minusta lehtolapsi ja au-lapsi ovat parempia ilmaisuja. Tunnen au-lapsia. Huoltajat (äidit) ovat aivan hyviä ja päteviä hoitamaan lapset. Ei siinä tarvita miestä. Tosin joillakin lapsilla on myös ihan hyvä isä, vaikka hän ei asukaan samassa taloudessa. Nykyään lapsen saaminen ei ole mikään ihmeellinen asia. Eri asia on kuitenkin Tuksu joka julisti olevansa ”in selibath” jo useita vuosia. Seksiä hän halusi avioliitossa kolmesti päivässä ja viikonloppuna useammin. Aika harva kertoo tuollaisia asioita Facessa. Tuksu lienee ainut? Myöntäisi rehellisesti harrastaneensa seksiä. Ei niitä siittiöitä siirretty tanskalaisella klinikalla. Yksi yö putkilaukkumiehen kanssa Scandic hotellissa takasi tuloksen.