Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 255 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

#263053 Ilmoita asiaton viesti

Kaalinainen oli sentään älykkäämpi kuin Tuksu. Kaalinainen totesi hukanneensa elämästään monta vuotta ja päätti tehdä muutoksen. Tuksu on hukannut elämästään 20 vuotta, eikä hän vieläkään tajua muutoksen merkitystä. Hän ehtisi opiskella uuden ammatin (ja opettajien mukaan hän olisi tietysti luokan paras opiskelija ja opettajat itkisivät ilosta) ja olla työelämässä n. 20 – 23 vuotta. Hän ehtisi kartuttaa eläkettään. Normaali ihminen miettii jo eläkkeittään 40-vuotiaana. Tuksun eläkekertymä on hyvin vaatimaton. Jos hän oli hyvin nuorena myymässä kukkia, niin siitä ei kerry eläkettä. Hän oli vähän aikaa Stockalla ja hän kehui olleensa myös ”Joe Pasko” konsulenttina. Liekö eläkettä kertynyt siitä paikasta missä hän oli juottotyttönä? Tuskin? ”Esiintyvän tanssitaiteilijan” töistä (jos nyt voi puhua työstä) Tuksu ei varmasti ole maksanut eläkemaksuja. Hän pysyy ikuisesti nuorena, kauniina ja hoikkana.

Kelan maksama kansaneläke ei ole kummoinen, ja jos Tuksu jää Ruotsiin, niin myös sikäläinen valtion tarjoama eläke on pienehkö. Toki Suomesta saattaa tulla työeläkettä peräti 50 euroa? Haaveena oli 20 vuoden ajan päästä ASAP rikkaisiin naimisiin Miamiin, mutta kun Tuksu on mummoiässä, niin hän asustaa kenties kunnan vuokra-asunnossa jossain Tukholman lähiössä. Raha näyttää aina polttavan Tuksun taskuja. Heti kun hän saa vaikka 500 – 1000 (n. 50 – 100 euroa) kruunua, niin tuo määrä täytyy tuhlata johonkin joutavaan rihkamaan.

Miksi Tuksu ei ole enää käynyt miehensä ja lapsensa kanssa afrikkalaisten pitämässä englanninkielisessä helluntaiseurakunnassa? Siellähän Tuksu voisi todistaa suoraan täysin sujuvasti englanniksi ja hän kertoisi mielellään tuntikausia Miamista. Ehkä hän onnistuisi saamaan jopa ”Kuukerin Nelliä”? Osasivatko ghanalaiset googlettaa Tuksun nimen? Google translate hoitaa loput?