Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 255 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

#263141 Ilmoita asiaton viesti

”. ”Tulikin tässä hurjat mäet laskettua Levillä, tosin musta rinne on se, johon en mene (yhden kerran vahingossa ehdin laskea alas, enkä päässyt enää ylös, piti sukset ottaa pois ja kävellä rinne alas…….” -Johanna Tukiainen

Kiitos Santas little helper. Edellisen pystyy ratkaisemaan vain henkilö jonka ÄO on yli 160. 😀

Tuksun harrastuksena on pujottelun lisäksi myös veneily. Tosin veneilyä hän on harrastanut viimeksi Udin kanssa noin 20 vuotta sitten. Varkaudessa, kesäpalatsin rannassa, hän tosin ”veneili” rantalelun, pinkin flamingon kanssa kesällä 1999. Veneily on siis melkein totta, koska veneily on ”lähes” säännöllistä. Kolmantena harrastuksena taisi olla tennis? Nyt voisimme julistaa jännittävän kilpailun. Yritä löytää valokuva missä Tuksu on pelaamassa tennistä! Voittaja saa virtuaalisen kuohuviinipullon. Se joka löytää kuvan jossa Tuksu on reippaana rehkimässä salilla, tai juoksemassa pirteänä viiden kilometrin lenkkiä, saa korillisen virtuaalista kuohuviiniä.

CV:ssa oli mainittu myös ”horo-skooppi” ja miesmaku. Kyllä tuollaisella CV:lla saa työpaikan ASAP. En tosin tunne ketään jonka CV:ssa olisi horoskooppi ja miesmaku. CV:sta on syytä jättää pois tiedot uskonnosta ja uskonnollisista harhoista. Tosin ei ole pelkoa, että Tuksu innostuisi hakemaan töitä. Hän ei tule syrjäyttämään ketään valintakokeissa. Mahdolliseen työpaikkahaastatteluun voi pukeutua esim. pinkkiin, lähes läpinäkyvään yöasuun.

 

Jassu ja Vicke ovat sporttisia ja vievät koiratkin ulkoilemaan. Esikoinen voisi ottaa oppia. Hänellä on aikaa, sillä Ile ei ole enää kuvioissa 24/7. Tuksun mielestä kävely ostoskeskuksissa ja ikkunaostoksien tekeminen on todellista liikuntaa. Mahtaako Tuksu käyttää portaita edes kotitalossaan, vain käyttääkö hän hissiä? Koirat on kätevämpi kusettaa kotona suoraan lattioille.