Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 255 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

#263149 Ilmoita asiaton viesti
Tuohi🙂Aivo
Participant

Tunkkihan oli Levillä maaliskuussa 2013. Reissukaverina oli Juha Immonen, joka sittemmin on muuntunut naiseksi, Sofia Hultiksi. Tunkki raportoi reissusta 30.3.2013:

” Olen rakastunut!!!! 🙂 Ja täällä Levillä on ihanaa viettää Pääsiäistä!

Olen aina rakastanut kovaa vauhtia, kesäisin moottoriveneitä ja talvisin laskettelua. Tulikin tässä hurjat mäet laskettua Levillä, tosin musta rinne on se, johon en mene (yhden kerran vahingossa ehdin laskea alas, enkä päässyt enää ylös, piti sukset ottaa pois ja kävellä rinne alas…)

Olemme olleet ihanan ja komean Juhan kanssa Levillä nyt viikon, Juhan laskettelut eivät tosin toimineet ollenkaan, hahah… sukset putosivat jo hississä, mutta eipä siitä enempää, kerron vaikka Seiskan blogissa lisää.

Mutta rakastan Juhaa, ja hän rakastaa mua, ja me nautimme nyt pääsiäisestä täällä, aamulla kirkkoon, huomisiltana olisi pääsiäismessu täällä kirkossa myös.

Mulla on makeat pöllökorut kaulat ja korvissa ja sormissa kokoajan, kun kirjoitin asiasta Seiskan blogissani, niin sen jälkeen Helsingin Forumista olivat kaikki pöllökorut loppuneet yhdessä päivässä!

Nautin Juhan seurasta, kuten Kanarialla, hän on komea 26v. kundi jolla on huumorintajua ja älyä. Hän tajuaa kaiken narsismista, siksi meillä on paljon puheenaiheita koska hän ymmärtää täysin minua koskien sitä, mitä sain ex-aviomieheni Arton kanssa kokea.

Tänään lauantaina 30.3.2013 meillä on yhteiskeikka Juhan kanssa Lieksassa, Club Simo. Levillä vielä ollaan, kävimme tänään illallisella ”Ämmilä” nimisessä ravintolassa, jossa oli aivan ihana tunnelma, palvelu sekä ruoka!!!!

Olen ottanut aivan ihania uusia kuvia tältä matkaltamme, ne tulevat seuraavaan Seiskan blogiini joka julkaistaan ma tai viimeistään ti.

Suuri väenporukka ahdistaa minua, mutta nyt olemme menneet paikkoihin, joissa on vaan takkatulet ja rauha maassa.

Arto Länsmanin sukulaiset kutsuivat myös meidät heidän luokseen ja olen aina tervetullut sinne, sillä Arton suurin osa sukulaisista ottaa mieluummin minut vieraakseen kuin itse Arton, mikä jo sinällään kertoo kaiken…

Jos meillä ei olisi ollut huomenna keikkaa (la) Lieksassa, niin silloin olisimme menneet Arton isoveljen luokse, joka nimenomaan kutsui meidät luokseen, mutta menemme sinne myöhemmin. Arton sukulaiset tietävät millaisesta roistosta on kyse, mutta ei asiasta sen enempää, ihan hävettää, että sekaannuin edes koko kyseiseen ihmiseen. Onneksi en ikinä hankkinut lapsia hänen kanssaan, saan lapsia jonkun paljon paremman ja vastuuntuntoisen MIEHEN kanssa kuin hänen.

Sitten on nämä Disney sadun ”Ursulat” lonkeroineen, jotka ovat kimpussani. No kuten niissä saduissakin, paha tulee aina saamaan palkkansa, tavalla tai toisella.

Kevään keikkabuukkaukset: johanna¤dollsdancers.fi

Kotkan meripäivät on buukattu 2 päivää, siskokset Johanna ja Julia Tukiainen Show. Jos Julia ei terveydellisistä syistä pääse paikalle, niin korvaan hänet esim. Anna-Sofialla, tai jollain muulla tanssijalla. Siunattua ja rauhallista pääsiäistä kaikille.” (Jtuk, Dolls-päiväkirja 30.3.2013)