Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 255 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

#263212 Ilmoita asiaton viesti
Minnili
Participant

Persnettoa ne Matamin keikat lienevät tuottaneet viimeiset kymmenen vuotta. Muutaman sata euroa kenties saa rahaa suoraan meikkipussukkaan ”keikastaan”. Siitä jos maksaisi esimerkiksi kuskille asianmukaisen korvauksen, niin sehän menisi jo siihen se keikkapalkkio eikä riittäsikään.

Sehän taisi aikoinaan Auri Katariinakin  saada monoa Matamilta kun julkesi edes ehdottaa Matamille että voisi bensarahoja vähän maksaa. Osa tanssiryhmäläisistä kertoi joskus, että jos esimerkiksi ravintoloitsija tarjosi ruuat ja juomat seurueelle keikan jälkeen tai sitä ennen, niin Matami vaati niiltä tanssiryhmäläisiltään itselleen niiden hinnan. Eli tyyliin erehtyi juomaan kaksi siideriä ravintoloitsijan tarjoamana, niin Matamille olisi pitänyt maksaa niistä tyyliin kaksi kertaa kuusi euroa kun se on niiden listahinta kyseisessä paikassa.

Olisi kyllä mielenkiintoista, jos joku lehti tekisi jutun niistä Matamin tanssiryhmässä keikistelleistä naikkosista ja kirjoittaisivat niitä tarinoita millaista se keikkailu oli maailman suurimman glamour-artistin ryhmässä. Esimerkiksi Julle vainaata Matami taisi aikoinaan myös myydä privaatimmille ekstrakeikoille. Olisi mielenkiintoista kuulla, että vaatiko Matami niitä tanssityttöjään myös tekemään sellaisia privaatimpia ”keikkoja” ja ottiko niistä oman leijonan osansa.

Täällä blogissa on mukavia tarinoita suoraan Matamin glamour-keikkaelämän ytimestä:

Vaihda molempien X kirjainten tilalle piste niin ei ylöstempaudu tämä viesti Intiaan.

pilvetonpaivaXblogspotXcom/search/label/Tuksu?m=0