Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 255 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

#263236 Ilmoita asiaton viesti
Tuohi🙂Aivo
Participant

Tunkki: Kaikkiin ottamiini kuviin ja teksteihini on tekijänoikeudet VAIN minulla!!!!! Kuviani ja tarinaani Instagramista yms. EI saa jakaa netissä!!!! (21.2.)

Periaatteessa asia kyllä on noin, ja koskee erityisesti ammattikuvaajien, lehtiyritysten ja viestintätoimistojen, ym. ottamia kuvia, laatimia tekstejä.

Mutta, mutta.

Muiden kuin em. tahojen kuvat ja tekstit käytännössä voivat lähteä jakoon. Näin ollen vastuu on myös postaajalla: mitä tahansa laitat esille nettiin, sinne meni ja jaetaan.

Täten perussääntönä voi pitää, ettei ole välttämättä järkevää postata omia kuvia nettiin esim. somealustoille. Postaajan on siis tarkoin mietittävä tekonsa ennen kuin painaa enteriä. Mikä nettiin lirahtaa, siellä on, siellä jaetaan ja siellä pysyy.

Mistä nyt tuulee? Tunkilla on alituinen pelko persiissä siitä, että hänen aikomansa eroottiset kohtaukset – ns. yksityisesti tilatut ”onnittelut, videotervehdykset ja muut video-esiintymiset” – laitetaan kiertoon maailmanlaajuisella jakelulla ja kaikille kansoille näkyviin. Eroottisella tuotannolla olisi kumminkin tarkoitus hankkia tienestit tänä vuonna – salaisesti. Koiratyyny väijymässä 16.10.2020 Koiratyyny on alati tuotantovalmiudessa sohvan selkänojalla Törnbackenin studiolla.