Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 255 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

#263262 Ilmoita asiaton viesti
daria
Participant

Tuohi Aivo

Ei ole kukaan ylistyksen arvoinen. Suvun yllä leijailee harmaita pilviä. Ei ole koiraa karvoihin katsomista ja kuvien takia ylistää tai painaa suohon. 😁

Kuvien ja tekstien tekijän oikeus kuuluu aina tekijälle, selfien itselleen. Tuksu saa ja voi kieltää kuviensa jakamisen (selfie) mutta toisaalta ne on niin paljon muokattuja ettei, niistä aina tunnista Tuksua, joten siinä onkin miettiminen onko se oma kuva vai suorastaan taidetta. Olisihan se mielenkiintoista nähdä mitä mieltä oikeus olisi. Tekijänoikeus kuuluu aina tekijälle, ei kuka kuvasssa on jos se on jonkun muun ottama, yleensä julkkikset tykkää kun heidän kuviaan jaetaan, se lisää julkisuutta, tosin yleensä heillä hyvä julkisuus .

Loppu pelissä kuvan luvattoman käytön korvaa julkaisija, eli tällä foorumilla Hymy. Joten jos haluatte pitää tämän palstan pystyssä niin mainitkaa mistä kuva on lähtöisin. Hymy tuskin alkaa näätien puolesta korvauksia maksamaan jos oikeasti niin pitkälle menisi, napsauttaa foorumin kiinni. Näädilläkin on vastuu, ei ainoastaan Tuksulla täällä maanpäällä.😂 Lisätietoa saa googlaamalla ” tekijänoikeus kuviin”