Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 255 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

#263282 Ilmoita asiaton viesti
PiTiTu
Participant

Tekijänoikeudet on toki tärkeitä ja isossa maailmassa laulubiisien luvatonta käyttöä julkisissa tiloissa tapahtuvissa esityksissä esim. tanssibiiseissä ei isot levy-yhtiöt hyvällä katso! Monet artistit ovat kovin käärmeissään kun saavat selville, että heidän kappaleitaan käytetään luvatta!

Mites on, Johanna, onko sulla vielä tallella kirjallinen sopimus Columbia Records levy-yhtiöltä (kun kerran olet hyrrännyt ympäri Suomea upean WinterWonderland kiertueella ja sexysti tepastellut…..) Mariah Careyn All I Want is Christmas Is You-tanssibiisin luvasta ja muistitko maksaa kappaleen käytöstä? Entä sopimus RCA:n kanssa Britney Spearsin Work Bitch-laulubiisin käytöstä?  Toivottavasti sopimukset on tehty ja rahat kilahtaneet artistien ja levy-yhtiöiden pussiin, muutenhan touhusi on laitonta ja oikeushaaste voi kolahtaa postiluukusta milloin vain……

Eihän sitä tarvita kuin yksi ahkera näätyläinen jonka suututat kunnolla, sähköpostia kyseisille yhtiöille videomateriaalin kera ja AVOT, siinä ei enää pussy-kuvat riitä kun ison maailman lakimiehet alkaa karhuamaan saatavia. Ei taida kauniin GDn ja pillerikauppias puutarhatontun eläkkeet riittää korvauksiin.

Mites on, Johanna, aletaanko pelamaan tekijänoikeus-leikkiä?!