Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 255 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

#263303 Ilmoita asiaton viesti

”Jos henkilöllä siten on merkintä rikosrekisterissään ehdollisesta vankeustuomiosta, ei hän lähtökohtaisesti täytä matkustusluvan vaatimuksia. ”

Jos Tuksu on matkustamassa (tällä hetkellä mahdotonta eikä Tuksulla ole edes rahaa) joskus tulevaisuudessa Yhdysvaltoihin, niin me näädät varmaan muistamme viestillä USA:n suurlähetystöä hyvissä ajoin? Jos henkilö on ehtinyt jo päästä Yhdysvaltoihin, niin hänet voidaan pidättää ja syyttää virheellisten tietojen antamisesta ja laittomasta pääsystä maahan. USA:ssa tuomiot ovat harvoin ehdollisia. Mainittakoon, että Julle kävi USA:ssa vaikka hänellä oli rikosrekisteri. Tuo rikosrekisteri tuli kolmiolääkkeiden laittomasta maahantuonnista. Tuomion sai myös kultakello-isi joka tuntee Raamatun kannesta kanteen.

Olisi niin mukavaa pilata esim. Tuksun Honolulun-loma. Kesken rannalla löhöilyn poliisit korjaisivat ulisevan Tuksun putkaan ja maasta pois sakkojen kerra ASAP. Tosin eihän Tuksulla ole varaa maksaa sakkoja. Tosin kävihän Tuksu USA:ssa vaikka hänellä oli jo tuomio (ja rikosmerkintä) Artsin pahoinpitelystä. Matka olisi keskeytynyt eikä Tuksu olisi ehtinyt käydä taivaassa eikä helvetissä. Rikosmerkintä saattoi olla jo sika-Mikan pahoinpitelystä.

Emmi Rich ei ole saanut äyriäkään korvauksia biisistään jota Tuksu on esittänyt. Toisaalta nyt Emmin olisi näppärä tehdä rikosilmoitus Tuksusta, sillä tähtemme asuu Ruotsissa.