Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 255 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

#263310 Ilmoita asiaton viesti
supetblonli
Participant

Sitä mieltä minäkin olen aina ollut, että se mikä saattaa näyttää ulospäin siltä että Mamma hyysää Tuksua on oikeasti pelkoa. Onhan Jasminekin soittanut monesti poliisit Tukiaisten tunnelmallisiin jouluihin, missä esikoisdother on alkanut riehumaan. Myös on Markun päälle silloin aikanaan käynyt ja useita tuomioita on muista pahoinpitelyistä sekä todisteita riehumisista. Ja nämä varmasti ovat vain pintaraapaisu mitkä ovet julkisuuteen ja näätien korviin kantautuneet. Todellisuus on huomattavasti rumempi.

Suomessa ei mielenterveyspalveluihin helpolla pääse, sehän on surullinen fakta. Ehkä Ruotsissa parempi tilanne, ehkä ei. Aika paljon joutuu omaisetkin kestämään. On varmasti Mammalle monessa tilanteessa helpompi myötäillä Tuksua, poseerata tyhmissä valokuvissa ja antaa vähän rahaa uuteen kräässään, kuin joutua silmittömän raivon kohteeksi.

Näkeehän sen jo Tuksun some-kirjoittelusta, ettei ole pääkoppa ihan kunnossa. On ihan hirveällä tavalla haukkunut ja nimitellyt siellä kaikki, mukaanlukien oman perheensä jäsenet. Useasti. Raivo kun iskee ja jos ei pääse fyysistesti kenenkään kimppuun, ensin terrorisoi puhelimitse ja laittelee viestejä – jos sekään ei tehoa niin haukkuu ja ja herjaa ihmisiä sosiaalisessa mediassa. Mammalle varmaan tilanne on aika hirveä, ikää alkaa olla, eläkkeellä pitäisi saada nauttia ja huollettavana jo sairas aviomies. Nyt sitten kirsikkana kakun päällä esikoisdotherin avioton lapsi, mitä täytyy suojella kaikin tavoin.