Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 255 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

#263381 Ilmoita asiaton viesti
Crystal
Participant

Niin kyllähän hiukset ovat naisen kruunu/huntu ja raamatussa on se näin ilmaistu, mutta eiköhän se tarkoita ihan omia hiuksia eikä mitään muovijatkeita.
Kun hoitaa omat hiukset, syö terveellisesti, niin tokihan ne omat hiukset saa kauniiksi.
Mutta tumpelollahan kaikki on tehtyä, hiukset, huulilärpäkkeet, roikkuvat hirveät utareet, kynnet ja ripset….eli ei ole eukko tyytyväinen siihen mitä Luoja on luonut vaan yrittää korjailla ulkonäköään ja aina hullummaksihan se menee ja jotenkin naurettavat ne liian pitkät hiusjatkeet pienellä ja pyöreällä pygmillä, tulee aivan maahinen lähinnä mieleen kun mamma lyllertää paksuilla töppöjaloillaan.
Mitä taas muuten tuoreen äidin elämään niin ihmetyttää että se lapsikin näyttää nyt jo olevan sivuseikka kun ei ollutkaan nukke mitä vaan puetaan hörssyihin, vaan se jopa kakkii ja pissii ja sitä joutuu jopa pesemäänkin.
Saapi nähdä miten tulevaisuus tuo matamille tullessaan, työtön ressukka ja ei ne äitiyspäivärahat ja lapsilisät kovin makeaa elämää tuo ja turha kuvitellakaan että tätä kuvatusta enää halutaan ulisemaan ja pyllistelemään keikoille, kyllä nuoret osaavat tytöt vie ne mestat….kuka haluaa nähdä keskiikäistä tanttaa joka ei osaa mitään.
Ainoa pelastus olisi se rikas miljunääri, mutta nekin ymmärtää naiskauneuden päälle ja ei ne halua ikääntyvää eukkoa riesoikseen joka ei osaa alkeellisempiakaan kodinhoitoon kuuluvia asioita ja jolla jo vahinkolapsikin vaivoinaan, no lapsiparka on viaton, se ei ole voinut äitiään valita ja surullista jos siitäkin kasvaa samanlainen mitään osaamaton muiden siivellä eläjä.
Onnea vaan tuhnukalle valitsemallaan tiellä,sillä sitä se tarvitsee.