Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 255 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 255

#263387 Ilmoita asiaton viesti
Auli
Participant

Mahtaakohan  Tuksu olla kateellinen Henna Kalinaiselle, kun  tällä on kaikki perusasiat kunnossa, jotka Johannalla ovat päin p####ttä ?? Oikea hyvännäköinen ja työssäkäyvä aviomies, kaunis lapsi jota ei tarvitse kuvakäsitellä, eikä myöskään Hennaakaan, nätti on ihan luonnollisen näköisenä ilman peruukkia tai lisäkkeitä ja siisteissä, tavallisissa vaatteissa ilman höpö höpö mekkoja. Asuntokin on oma, ja mieskaveria eli tulevaa aviomiestä  ei tarvitse hävetä. Myöskään  jokaikistä ruokaa ei tarvitse esitellä netissä.. Hennan elämä  ei pyöri jonninjoutavissa rojuissa, vaan elämässä on oikeaa sisältöä..lapsi saa vanhemmiltaan ilmeisesti turvaa, hoivaa ja rakkautta..kuinka lie Tuksun lapsi, missä sitten lieneekin ???

Johannalla ei ole muuta lohtua kuin rihkamatavarat ja kylillä valokuvatut kiiltävät / nähdyt tavarat, joita esittelee muka ostaneensa. Outoa on myös, että joku mukamas lahjoittelee hänelle vaatteita jotka eivät ole sopivia  lapselle tai lapsen  äidille, ja kaikissa on hintalappu mukana ja kruunuina..hmmmm..pistää sekin  miettimään ???  Mikä on totuus….??? Olisi edes  yksi ainoa lapselle sopiva villanuttu tai potkupuku ??? Tietäneekö edes minkä kokoisia vaatteita ostetaan vauvalle ???

Mekot ovat melko turhia talvella, lämpimiä vaatteita vauva tarvitsee, eikä jonninjoutavia keinokuitumekkoja jotka eivät yhtään lämmitä..Eikä ole kohteliasta kuvailla  mitään lapsen alapäätä edes tossujen takia, sairaat ihmiset innostuvat vain sellaisista kuvista..tossut voi kuvata erikseen ilman vauvaa..
Mikä ihme on valmiissa ruuassa ??? Pitää jokaikinen soppalautanen kuvata kuin se olisi joku ihme ruokailla jossakin ravintolassa ..tai ostaa laskiaispullia ja kuvata ne nettiin ???  Se olisi jo kuvamisen arvoinen asia, kun leipoisi ihan oikeasti vaikka tavallisia korvapuusteja alusta alkaen ja niitä veisi lapsen hoitajalle eli äidilleen..Ruoka ei ole mikään ihmettelyn aihe, jokainen syö ainakin kerran päivässä eikä se ole mikään kehumisen aihe, ihan normaali juttu jokaiselle.

Jos tuo hömpötys on glamouria , niin eipä vois vähemmän kiinnostaa…….