Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 259

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 259 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 259

#268622 Ilmoita asiaton viesti
Tuohi🙂Aivo
Participant

Seiska uutisoi tänään keskiviikkona 7.4.

Tässä on Johanna Tukiaisen uusi laulukappale Turn to Jesus – sisältää sanat! ”Lauloin kappaleen kovan stressin ja paineen alla”

Koko kansan tuntema Johanna Tukiainen, 42, on tehnyt uraa tanssijana ja laulajana, ja nyt pääsiäisen kunniaksi uskonnollinen Johanna päätti julkaista myös uutta musiikkia seuraajiensa iloksi.

Johanna kertoo sosiaalisessa mediassa, että uusi Turn to Jesus -kappale päätettiin julkaista pyhien aikaan, ja biisi on kuunneltavissa YouTube-videopalvelussa.

– Lauloin kappaleen useita kuukausia sitten kovan stressin ja paineen alla, alunperin biisillä oli kiire jotta olisin saanut sen uudeksi laulubiisiksi ohjelmistooni mm. ”Some Day” biisin (tein Floridassa) ja ”4-ever” sekä ”I’ll be Waiting” (Julian kanssa tehdyt rakkaus biisit Ruotsissa), ja muutaman muun lisäksi oli hyvä saada lisää ohjelmistoa, Johanna taustoitti Instagram-tilillään.

Johanna nauhoitti ensimmäisen kerran studiolla jo vuonna 2009, joten aivan uudesta aluevaltauksesta ei ole kyse.

Turn to Jesus -kappaleeseen on lisätty myös kuvia ja sanat, joten voit laulaa mukana karaokehengessä.

Vastoinkäymisiä perheessä

Johanna on ollut viime aikoina otsikoissa myös perheessään olevien ongelmien takia.

Seiskan selvityksissä kävi ilmi, että Johannan mies Paul (nimi muutettu), 47, sai maaliskuussa Ruotsissa ankaran vankeustuomion lukuisista väkivalta- ja huumerikoksista.

Paikallinen Södertörnin käräjäoikeus katsoi Paulin syylliseksi kaikkiin syytekohtiin. Hänelle oli luettu syytteet kahdesta Johannaan kohdistuneesta pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta sekä huumerikoksesta ja teräaseen laittomasta hallussapidosta yleisellä paikalla. Oikeus tuomitsi Paulin kahdeksan kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

Pitkä ura show-bisneksessä Johanna on monille tuttu esiintyjä, ja hän onkin ehtinyt esiintyä niin festareilla, yksityiskeikoilla kuin risteilyilläkin. Ammatikseen laulava ja tanssiva Johanna on myös esiintynyt lukuisia kertoja Seiskan lukijoille.

Kohusta kehtoon -nettisarja

Seiskan alkuperäissarja Kohusta kehtoon on tarjonnut ainutlaatuisen kurkistuksen Johanna Tukiaisen raskauden etenemisestä. Kohusta kehtoon -sarjan ensimmäisessä osassa Johanna muistelee hetkeä, jolloin hän sai tietää raskaudestaan.

Tällä hetkellä Johannan Isabelle-tytär on puolivuotias.” (Seiska 7.4.2021)

Artikkelissa oli myös linkkejä Tunkin lauluesityksiin ja Kohusta kehtoon -sarjan klippeihin + pari aiemmin nähtyä kuvaa.