Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 259

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 259 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 259

#268664 Ilmoita asiaton viesti
Tikulele
Participant

15 tuntia sitten Tunkiaisen tytsyllä pitkät jorinat naamassa:

Siunattua iltaa/yötä Tukholmasta.
Olin ajatellut kauan aikaa pysyä tästä asiasta hiljaa niin, etten kirjoita mitään ja annan lakimiehen hoitaa asiat (ja hoidossa ovat) mutta kaikissa lakiasioissa tulee kuitenkin menemään aikaa ja hervottomat kirjoittelut ja minuun kohdistuva vaino ei näytä loppuvan, vaikka sitä on tehty jo vuosikausia, se vain pahenee. Sen jälkeen kun muutin Ruotsiin helmikuussa 2020, niin suomalaiset raivostuivat oikein kunnolla, ja ”mikä olisi ollut enää sen kauheampaa kuin että saan lapsen.” Pikkusiskoni meni kirjoittamaan jonkun tekstin koskien tätä asiaa, jossa hän ottaa kantaa hävyttömiin kirjoituksiin ja törkeyksiin jotka tulevat siis suomalaisilta.

Koska kyseessä on oma RAKAS lapseni Isabelle, niin kirjoitan tähän nyt myös itse asiasta, ettei siihen tarvitse perheenjäsenet myös puuttua sen enempää. Perättömien ilmoitusten tekeminen on RIKOLLISTA! Perättömien ilmiantojen kirjoittelu ilman mitään järkeä, perustuen 10v tai 15v tai 20vuotta sitten tapahtuneisiin asioihin, ei ole mitään tekemistä nykyisen elämäni kanssa. Minulla on täydet ihmisoikeudet, mikä tarkoittaa sitä, että minulla ON oikeus pitää eläimiä, minulla on oikeus omaan kotiin, minulla on oikeus rakkauteen, minulla on oikeus olla äiti, minulla on oikeus olla onnellinen! Siitä lähtien kun olin raskaana, Ruotsiin alkoi tulemaan perättömiä ja laittomia ilmoituksia, koneella kirjoitettuna raukkamaisesti ja väärillä nimillä, silmitöntä vihaa ja raivoa täynnä.

Perättömät ilmoitukset ja vainoaminen ei tule ulkomaalaisilta, eikä se ole tullut ruotsalaisilta. KAIKKI vainoaminen ja törkeät tekstit ovat tulleet omasta kotimaastani; mikä on täysin törkeää ja hävytöntä!!! Törkeät ja raukkamaiset vainoajat eivät ymmärrä myöskään asioita ollenkaan, mitä täällä on tapahtunut ja tapahtuu.
Kun heidän tarkoitus on satuttaa minua ja aiheuttaa minulle ongelmia; niin he todellakin satuttavat silloin pientä viatonta lasta!
Ja mitä lapsi tarvitsee enemmän kuin mitään muuta; on OMA RAKAS ÄITINSÄ!

Jos perättömien ilmiantajien tarkoitus on ollut se, että oma lapsi riistettäisiin pois omalta äidiltään; niin silloin se on puhdasta pahuutta, ei mitään muuta! Se ei ole mitään ”huolta” vaan se on pahuutta. Minun elämäni ei myöskään kuulu kenellekään, ja toisin kuin Seiska on ehkä kirjoittanut jutut siihen muotoon että ikäänkuin olisin antanut itse viimeisimmät haastattelut; niin en antanut niitä enkä soittanut sinne yksityiselämästäni, vaan he saivat tietonsa julkisista poliisien tutkintapöytäkirjoista. Minuun oltiin yhteydessä tyyliin: ”pitääkö tämä paikkaansa?” ja ”onko tämä totta vai ei?” ja korjasin tai sanoin jonkun asian miten se oli, ja juttu oli kirjoitettu muotoon että ikäänkuin olisin itse antanut sen. En tiedä mitä siellä tapahtuu kun en edes itse näe juttuja joita minusta kirjoitetaan!

Onko ihmiset yhtään kartalla mitä tapahtuu?
Monet nettikirjoittelijat ovat sitä kovasti omasta mielestään, vaikka tosiasiassa ketä he näyttävät vihaavan kaikkein eniten, on oma itsensä. Kukaan ihminen ei voi hyvin jos on pakko kirjoittaa kokoajan aivan silminkuvaamattoman törkeää ja pilkkaavaa tekstiä toisen ihmisen elämästä joka ei heille kuulu ja josta he eivät oikeasti edes tiedä mitään. Kirjoittelijat syyllistyvät mm. tällaisiin rikoksiin: -Törkeä kunnianloukkaus, -Vainoaminen, -Tekijänoikeusrikkomukset, -Yksityiselämän loukkaukset, -Laittomat uhkaukset ja moni muu asia. Tähän syyllistyvät suomalaiset; ja tässä täytyy oikeasti sanoa, että minua hävettää niiden puolesta jotka tällaista tekevät!!!!

Kun voitin oikeudenkäynnin täällä Tukholmassa muutamia viikkoja sitten, niin siitä vasta ”pillastuttiinkin” siis ööh……SUOMESSA, ja suomalaiset alkoivat lähettämään mulle uhkauksia! Voiko mitään yhtä pateettista enää olla??!! Nettikirjoittelut eivät mene vaan kirjoittelun tasolle, vaan tekoihin niin pitkälle kuin pystytään, jotta yritettäisiin pilata elämäni, mikä ei tule mitenkään päin onnistumaan. Oikeudessa kaikki syytekohdat menivät läpi ja ne menivät ylivoimaisesti mutta siitähän eivät lehdet hiiskuneet ja Seiska ohitti sen tai kirjoitti kai jotenkin sellaiseen muotoon jossa oikea totuus ei taas tullut selville, kun lehtien tarkoitus on vaan rahastaa kylmästi. Muistan että eräs ystäväni aina sanoi suomalaisista että ”kateus vie kalatkin vedestä.” Ja siinä maassa tosiaan kateus näyttää voittavan kiimankin.

Raamatusta tähän asiaan löytyy varoittavat kohdat: MATTEUS 12:36: ”Mutta minä sanon teille: JOKAISESTA turhasta sanasta, minkä ihmiset puhuvat, pitää heidän tekemän tili tuomiopäivänä.”

LUUKKAAN evankeliumi 12:58-59: ”Kun kuljet riitapuolesi kanssa hallitusmiehen eteen, niin tee matkalla voitavasi päästäksesi hänestä sovussa eroon, ettei hän raastaisi sinua tuomarin eteen ja tuomari antaisi sinua oikeudenpalvelijalle, ja ettei oikeudenpalvelija heittäisi sinua vankeuteen. Minä sanon sinulle: sieltä sinä et pääse, ennenkuin maksat viimeisenkin rovon.” AAMEN!