Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 259

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 259 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 259

#268720 Ilmoita asiaton viesti
Crystal
Participant

Voi voi tätä tupsukan ajattelumaailmaa, on se vähän vinksallaan. Tottakai äiti on lapselle paras vaihtoehto ja myös se isä, mutta jos ei kykene olemaan se äiti lapselleen 24/7 niin silloin joku muu ratkaisu on parempi.
Jokainen äitidiksi aikovan pitää tietää jo ennenkuin harkitsee raskautta, että se lapsi on ykkönen kun syntyy, kyllä siinä monesti saa itsensä unohtaa ja ei ole niin väliä onko hiusjatkeet hyvin tai onko ripsienpidennykset ojossa vaan kun hommaan on ryhdyttä niin se myös hoidetaan.
Kyllä siinä sitten saa unohtaa toviksi ryyppyillat, eikä juuri äidiksi tulleen ne tule edes mieleen.
Tämä naikkonen kait kuvitteli että se vauva on kun nukke mitä puetaan kaikenmaailman hörhelöihin ja kuvautetaan itseään vauva somisteena, mutta totuus olikin toinen.
En ole mistään kade tuollaiselle ihmiselle joka ei osaa muuta kun itseään ihailla, muokata kuviaan ja kuvitella näyttävänsä niiltä muokaamiltaan kuvilta, eikö yhtään edes hävetä kun vanha äiti joutuu vastaamaan pienestä vauvasta että hän saa jatkaa entistä menoaan, eikö iäkkäälle äidille riitä jo sairas aviomies kun joutuu vastuuseen vastasyntyneestä.
Täytyy vaan surullisena todeta, että tältä naiselta ei onnistu mikään, ei ole mitään koulutusta viety loppuun, ei osata edes asuntoaan siivota ei osaa huolehtia eläimistään ja ei ole edes sisäsiistejä kun joutuvat raukat tarpeensa tekemään lattioille.
Tällainen sitten pamahtaa vahinkoraskaaksi (vaikkei harrasta esiaviollisia suhteita) eli osaa ainoastaan valehtelun jalon taidon ei muuta.
Uskoin että äitiys voisi tätäkin ihmistä muuttaa ja pehmentää, mutta ei päinvastoin hullummaksi menee ja mitä tulee mieheen, niin olisi nyt vähän ottanut selkoa millaisen kanssa ryhtyy suojattomaan seksiin ja jos se vahinko tapahtui, niin yksinhuolajia tuetaan jo yhteiskunnankin taholta, että voi pitää lapsensa ja isälle järjestetään tapaamiset, mutta eihän tämä naikkonen kykene normielämään ja siksi on katsottukin parhaaksi että hänellä on lapseensa vain myös se tapaamisoikeus.
Toivottavasti viaton lapsipolo saa kuitenkin rakastavan sijoitusperheen ja mummo ja täti eno voi kuitenkin olla vauvelin elämässä tapaamisoikeuksin, sillä ei tuo lapsen äiti muutu eikä lasta voi milloinkaan hänelle antaa kokopäiväisesti.
Annetaan hänen elää harhaisessa maailmassaan miten parhaakseen näkee. Hui ja hyi.