Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 259

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 259 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 259

#268721 Ilmoita asiaton viesti

”06.03.2020  Johanna Tukiainen etsii somessa uutta urosta ja tositarkoituksella.– Olen uskova, raitis, paljon elämää kokenut helsinkiläinen sinkkunainen, Johanna kirjoittaa Facebookissa.Tukiaisen kriteerit uudelle kumppanille ovat seuraavat: kivannäköinen, miehekäs, turvallinen sekä henkisesti että taloudellisesti.Johannan toiveena on löytää mies Helsingistä tai ulkomailta, sillä hän ei osaa asua kuin pääkaupungissa tai ulkomailla.”

Kas kun Paxu oli jo raskaana tuohon aikaan, mutta hän silti etsi uutta miestä, joten Pål (rakkautta ensisilmäyksellä, in love) oli vain kännisten kertap-no ja ehkäisy unohtui. ”Turvallinen sekä henkisesti että taloudellisesti.” Eikö Jumalan lähettämä mies kelvannutkaan? Nythän Tuksu on päässyt muuttamaan ulkomaille, peräti Solnaan, lähelle Norjan rajaa. Jos jotain ihmistä rakastaa, niin sitä muuttaa vaikka korpeen. ”Asua ulkomailla”??? Tuksu ei ole virallisesti asunut ulkomailla. Hän ei ole asunut Miamissa. Hänellä ei ole ollut green cardia. Kaliforniassa hän oli au pairina. Sekään ei ole pysyvää asumista, varsinkin kun perheen äiti pisti Tuksun pellolle. Tuksu ihastui liian voimakkaasti perheen isään. Eikä Tuksu ole asunut Israelissa eikä Emiraateissa. Tavallisia turistimatkoja. Nyt viimein hän on tehnyt muuttoilmoituksen Ruotsiin! Hän pääsi ulkomaille!

”Uskova ja raitis..” Hah hah! Uskova nainen pyöräytti au-lapsen joka on nyt sijoitettu muualle. ”Raitis”? Viinaa teki mieli ja au-äiti piti raahata kotiin kapakasta. ”Paljon elämää kokenut”??? Toiminut escorttina eikä mikään suhde ole onnistunut v-tumaisen luonteen ja alkon takia. Luonne on myös väkivaltainen ja pitkävihainen. Mikään työ ei kiinnosta, eikä hän osaa mitään. Pilu- ja tisukuvien lähettäminen onnistuu jos tiedossa on rahaa tai luksustuotteita.

Tämä 6.3.2020 Tuksun julkaisema deitti-ilmoitus naurattaa. Raskaana jo tuolloin ( ! ) oleva Tuksu etsi uutta miestä, vaikka kohdussa kehittyi jo toisen miehen (Pålin) siittämä lapsi. Ei enää voinut hakea aborttia, koska on muka niin uskovainen. Toivottavasti lapsiparalle löytyy turvallinen ja tasapainoinen perhe.