Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 259

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 259 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 259

#268731 Ilmoita asiaton viesti

Suunnitteliko Tuksu aborttia 21.2.20? UÄ-tutkimus ei maksa niin paljon, että siihen pitäisi kerjätä rahaa. Kumma kun ei kehunut hedelmällisyyttään ja kuinka in love-putkikassimies on isä. Ei sentään väittänyt lapsen isän olevan Jumala tai Jeesus. ”Sikisi Pyhästä Hengestä, syntyi Johanna Tukiaisesta…”

Siinä nähdään tuo uskovaisuus. Munan perään kuin munahaukka. ”Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Paul ihastui tanssi-ja laulutaitooni…” Turha yrittää enää pidätellä kun p-kat on jo housuissa. ”Tanskalainen hedelmöitysklinikka”. Se oli albanialainen hedelmöitysklinikka, Sollentunan toimipiste.

Kiiteltiin Jumalaa ja Jeesusta sekä Itkumuuria, mutta kuinkas sitten kävikään? ”Alpaani” on lusimassa ja pariskunnan lapsi on hoidossa kauniin ja uskovaisen isoäidin luona. Ei ole ikävä lasta eikä koiria. Vuoden äiti kaikesta huolimatta. Mahtaako edes käydä katsomassa lastaan kerran päivässä?

Milloinka hän keksii jonkin paksun valheen? ”Pål raiskasi minut vaikka olen neitsyt! En halunnut lasta vielä tässä vaiheessa, koska Julia kertoi unessa, että muutan Miamiin.”