Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 260 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

#269897 Ilmoita asiaton viesti
Tuohi🙂Aivo
Participant

Tuossa em. tilanteessa – Suomen terveysammattilaisten seulat ja tarkastukset välttääkseen – Tunkki pakeni Ruotsiin maaliskuun 2020 puolivälissä. Siellä hän sai nauttia päihteitä vielä pitkään itekseen uudessa maassa, siis ilman terveysammattilaisten kontrollia siellä.

Tilanne alkoi muuttua lapsen synnyttyä, koska moni näätä oli raportoinut Tunkin elämäntavasta Solnan lastensuojeluviranomaisille kesän ja syksyn 2020 aikana. Seuraus: Ruotsin viranomaiset valpastuivat ja alkoivat pitää silmällä tapausta.

Näin ollen Tunkki määrättiin opiskelemaan lapsen hoitoa ensikotiin marraskuussa 2020. Lapsi oli syntynyt lokakuun 2020 alussa.

Koska homma ei pelittänyt, Solnan lastensuojeluviranomaiset määräsivät lapsen väliaikaisesti Mammamuratin hoidettavaksi tammikuun 2021 alusta lukien. Siitä lähtien Tunkki on saanut tavata lasta max. 2 tuntia per päivä.

Nyt lapselle odotetaan uuden sijoitusperheen löytymistä, jotta hänet saataisiin nopsasti pois Tukiaisten kauhukynsistä, jotka itse asiassa vain pahentavat lapsen tilannetta (= glamourisen prinsessakoulutuksen turmiollinen vaikutus).   Mammamuratti ja vauva Tunkin asunnolla 11.10.2020