Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 260 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

#269947 Ilmoita asiaton viesti

Näillä rukouksilla on parannettu oma alkoholismi, oma isä parantui, uusi ja klasssinen aviomies löytyi ja kiitos Herran – Jolene tuli raskaaksi. Kumma kun Jullea ei herätetty kuolleista. Tosin Julle sai hienon työpaikan taivaasta. Hän on arkkienkeli, muiden enkelien yläpuolella ja pitelee Jeshuan kättä 24/7. Onko Jessellä aikaa pidellä Jullen kädestä kiinni? Luulisi, että taivaassa on kiirettä näinä aikoina, ja tehtäviä on ulkoistettu tavallisille enkeleille. Raamatun mukaan ihminen ei muutu enkeliksi taivaassa. Ainut poikkeus on Julle.

Kuten arvasimme, niin nyt alkoi lasun syyttely. Uskoivat mokomat Tuksun olevan huonon äidin, vaikka oma perhe ja ruuhi-raakku on todennut Tuksun olevan maailman paras äiti. Tuksu olisi vuoden äiti jos Tuksu ja lapsi olisivat Suomessa. Pål muka valehteli ja kertoi tulkin avulla esimerkkejä Ilen huonosta hoidosta. Tuksu voisi näyttää kristillistä esimerkkiä ja käydä vankilassa tapaamassa kihlattuaan.  Samalla hän kertoisi, että hän antaa anteeksi Pålille, eikä vaadi mitään korvauksia, sillä tämä suhde suunniteltu taivaassa, ja Jumala koettelee hieman Tuksun uskoa. Kyynelsilmin hän voisi lahjoittaa albaniankielisen Raamatun Pålille, ja Sevenin toimittaja kuvaaja ottaisi kuvan. Tuksun kaulassa oleva risti olisi aseteltu loistamaan. Johanna Toteaisi Raamatun ojneen mukaan, että hänellä ei ole oikeutta tuomita Ilen isää, sillä se on Jumalan tehtävä. Ruotsissa eivät ymmärrä, että kyllä raskaan keikkavuoden jälkeen lapsen äiti tarvitse kuoharipullon ja muitakin juomia.

Miten eläinsuojelu mahtaa toimia Ruotsissa? Koska Tuksu joutuu ulos liian kalliista asunnosta? Jos sen vuokra on euroina 1200 – 1250 euroa kuussa, niin se on liian kallis yhdelle ihmisille. Lasta hän ei tule saamaan pitkään aikaan.