Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 260 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

#269962 Ilmoita asiaton viesti
LeLuboutine
Participant

Tuksu Fan Clubinsa sivuilla: ”Tekijänoikeus laista jota jatkuvasti rikotaan myös Johanna Tukiaisen kohdalla….” Ja linkki MTV:n uutiseen Kimi Räikkösestä joka voitti oikeuskiistassa tekijänoikeusjutun ja sai kymppitonnien korvaukset.

Kuule kaunis Johanna, sinuna en huutelisi yhtään mitään tekijänoikeuslain rikkomisesta. Sinä mm.

– Photoshoppautit pääsi kuvaan, jota et omistanut ja jota sittemmin levittelit somessasi sekä liitit osaksi ainakin yhtä seinäkalenteria, jota myit keikoillasi ja suoraan.

– Et varmasti maksa latin latia muiden artistien biiseistä, joita soitat keikoillasi ja joiden mukaan ”tanssit” ja ”laulat”. Olen nimittäin satavarma, että jos joku edes vitsillä esittäisi sinun jonkun laulubiisin yleisön edessä, olisit kirkumassa tekijänoikeuslain perään joka palstalla.

– Napsit surutta netistä meemejä ja todella törkeästi jopa muiden ihmisten kuvia (mm. Billy Graham, olkoonkin että on jo siirtynyt mullan alle) ja laittelet niitäkin kalenteriisi, jolla pyrit tienaaman rahaa.

Tätä on sulle toitotettu aika monta kertaa, että mikä on ero siinä että täällä levitellään sun somekuvia ilman että niillä pyrittäis ansaitsemaan rahaa ja siinä että sinä omit muilta kuvia ja muuta mediaa ja RAHASTAT niillä. Mutta eipä se toitotus auta, kun oot päättänyt että lait pätee vain yhteen suuntaan ja kuten sinä päätät.