Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 260 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

#270091 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Ketkä tosiaan lenee ile paran kummeja. Välit herhiläiseen on vaikeat ja possu kadehtii pikkusiskoaan 101%:sti, veli ja se tyttöystävä voisi olla todennäköisempi vaihtoehto. Jos Velli on kummi mikä kai ei ole mahdottomuus, tuskin on lähtenyt paikalle, etäkummi voi Loviisan kroisos silti olla. Onhan tunkilla niitä ns. ystäviä, melkein tasoa hyvänpäiväntuttu tai jotka on vain sometuttuja joita ei ole edes tavannut. Hyvin tukiaanista olisi valita kummiksi tällainen paljon  tykkäyksiä ja kehuja jakava fc tuttu. Voisi olla todellisuudessa vaikka taitava näätä 😄.

Tavisperheissä kai on tapana, että kummeiksi valitaan kummankin vanhemman puolelta joku, sukulainen tai ystävä. Ei tainnut Perparim saada edes ehdottaa ketään.

Siinä kirkkovideossa seisoi minustaNi vessapaperirullakoriste alttarilla vauvva sylissä. Eli lapsella ei ollut sylikummia? Kukaan seurueesta ei kelvannut?

Puku oli kyllä täydellisen sopimaton tilaisuuteen. Jo pelkästään siksi, että se on ihan liian pitkä töppöjalalle ja helmoja pitää nostella kun liikkuu. Sehän on vaarallinen, jos samalla pitää kantaa  vauvvaa! Helmoihin kompastumisen vaara on suuri. Ilekin on jo yli puolivuotias eikä enää niin kevyt kanniskeltava, kai siinä saa kaksin käsin pitää vauvvasta kiinni?!  Mutta ilman vauvvaahan tunkki paikalle liihotti, eikä vauvvaa tainnut liiemmälti pidellä kuin kuvauksissa. Tunkin juhlathan nämä taas olivat, eikä ilen. Ile olisi viihtynytyhtä hyvin juhlittavana kotona uusmurattilassa kuin gröna stuganissa. Näin korona aikaan kai moni olisi ajatellut sen järkevämmäksi kaikin tavoin, myös.