Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 260 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

#270108 Ilmoita asiaton viesti
Psykonarsku
Participant

Tuksun raskautuminen päälle nelikymppisenä, ylipäätään hedelmöitysmiskykyisenä vielä, saatika omilla elintavoillaan on sen luokan ihme, että tuskin on millään muodoin toistettavissa, kiitos Luojan. Se, että Tunkki puhuu Isabellen kohdalla ihmeestä, pitää mielestäni täysin paikkansa, ja onkin niitä ainoita asioita, joissa Tuksu ilmaisee totuutta. Toista lasta on siis varsin turha odottaa häneltä syntyvän, kenenkään.

Isabellen kohtalo vaikuttaisi kehittyvän lastensuojelun turvin suotuisaan suuntaan, ja tulevaisuus olisi sikäli optimistinen vieraassa, tasapainoisessa sijaisperheessä. Pelkään silti, että paljon pahaa pienelle suloiselle on ehtinyt syntymän(kin) jälkeen jo tapahtua glamuurin puitteissa 🙁 Päivän hesarissa nostetaan päivänsankarina esiin 70 vuotta täyttävä Jari Sinkkonen, joka toteaa: ”Mutta sitä pidän harmillisena, että minua on pidetty konservatiivisten perhearvojen pönkittäjänä sen vuoksi, että olen sanonut, että vauva kestää vain rajallinen määrän ihmissuhteita, joista yksi on yleensä ylitse muiden. Kyseessä ei ole haikailu muinaiseen maalaisidylliin, jos sellaista nyt olikaan, eikä ylipäätään mistään mielipiteestä. Näkemykselle on vankka tieteellinen perusta esimerkiksi kiintymyssuhteen tutkimuksesta. Adoptiotutkijana tiedän, että asia on oikeasti näin.” 

Lisäksi Anna-lehden vanhassa jutussa vuodelta 2015 todetaan, että ”Psykopatia ajoittuu kehityksellisesti alle puolen vuoden ikävaiheeseen, jolloin on tapahtunut epäonnistuminen läheisissä kiintymyssuhteissa.” Mitä pahempi persoonallisuushäiriö/mielenterveyden ongelma, sitä varhaisemmassa vaiheessa vaurio on tapahtunut.