Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 260 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

#270122 Ilmoita asiaton viesti

Entä jos Ilen sponsori onkin joku tunnettu ruotsalainen julkkis jonka nimeä ei voi kertoa missään tapauksessa vielä tänään, mutta hän voi kertoa sponsorin nimen täydellisine tietoineen seuraavassa Sevenissä jos lehti maksaa hänelle vaikkapa 20.000 kruunua. Hän raottaa salaisuuden verhoa sen verran, että spånsorin/kummin pituus on 168,6 cm.

Ruuhi-raakulla taitaa olla laivapastorina niin kiirettä, että hän ei kutsusta huolimatta päässyt arvovieraana tulemaan tilaisuuteen? Kakkua kun oli tilattu ainakin 100 hengelle. Pulustihan raakku Johannaa. Johanna on paras äiti maailmassa.

Ehkä pari paikkaa pöydässä oli varattu Solnan lasun työntekijöille? Kumma kun lapsen isä oli unohdettu pois, vai oliko sikiäminen todellakin synnitön? Sollentunan Scandic hotellissa luettiin vain Raamattua ja leikeltiin paperinukkeja. Tuksu ei ole vielä haukkunut lasun työntekijöitä, eikä ole uhannut pippurisuuttaa ketään. Kaipa hän tajuaa, että hänen on pystyttävä näyttelemään suloista, älykästä ja huolehtivaa äitiä, vaikka Ile ei olekaan hoidossa hänellä itsellään. Onneksi Tuksulla on nyt aikaa kuvata naamaansa.