Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 260 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

#270125 Ilmoita asiaton viesti
Lehtikaali
Participant

(Kuvitteellinen tilanne)

Ile on varastettu sijoitukseen suvun ulkopuolelle. Uusi sijaisperhe ei halua ajoittain sekavaa, sottaista ja epäluotettavaa Johannaa kauniiseen omakotitaloonsa, joka sijaitsee rauhallisella ja perheystävällisellä alueella taajamassa. He eivät myöskään aijo kyyditä Ileä ympäriinsä maailman parhaan äidin pillin mukaan, vaan tapaamiset on sovittu sossun tiloihin tai leikkipuistoon. Possu ei pysty sitoutumaan tapaamisiin enää, kun mamma ei järjestä niitä vaan jää mieluummin makaamaan mukaviin polyesterlakanoihinsa tai hiihtelee pitkin Mallia kuvaten kaupassa tavaraa ”for my daughter”. Kakkakynnet myös hakkaavat öisin höpönlöpöä nettiin sitä tahtia että näyttö kuluu, kämpän lattialla on jugend-tyylinen pinnoite koirien jätöksistä ja päihdeseulat olivat puhtaat viimeksi ties koska. Täten polkkatukkaiset Katrin ja Linda ovat päättäneet, että lasta ei voida palauttaa Johannalle.

Sillä välin Paul on kuitenkin vankilassa osallistunut päihdekuntoutukseen ja jatkaa sitä sieltä päästyään. Hän sai vankilassa ollessaan myös sosiaalityöntekijältä apua oman asunnon sekä työn etsimiseen ja löysikin ne juuri ennen vapautumistaan. Hän vääntää pitsoja kebabravintolassa ja asuu pienessä, mutta siistissä asunnossa Tukholman laidalla. Hän on päättänyt saada tyttärensä takaisin, joten on käynyt tapaamassa tätä aktiivisesti ja tehnyt kaikkensa saadakseen elämänsä kuntoon. Ilen huostaanotosta on kulunut kaksi vuotta ja Paul saa vihdoin sossuilta tiedon, että tyttö palaa hänen huostaansa, jes! Mutta… Paul on korviaan myöten täynnä Ruotsia, kyllä kauniiden maa on jo nähty. Hän päättää pakata Ilebellan ja onkivavat lentokoneeseen palatakseen rakkaan huivipäisen äitinsä hoiviin.

Saako yksinhuoltaja tuollaisessa tilanteessa muuttaa toiseen maahan etenkin, kun kyseessä on hänen kotimaansa, vai lähteekö perään lakimiesten ja poliisien armeija hakemaan ”kidnapattua” lasta takaisin?