Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 260 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

#270235 Ilmoita asiaton viesti

Miten luterilainen kirkko on nyt kelvannut kastepaikaksi? Vieläpä ruskeatukkainen naispappi!? Tuksuhan on haukkunut luterilaisen kansankirkkomme ja myös katolilaiset. Ortodokseja hän ei ole muistaakseni haukkunut? Kaipa siksi, että hän ei tiedä/muista heitä olevan olemassa? Toivottavasti Tuksu on kertonut papille olevansa itse tärkeä evankelista, vieläpä kiireinen evankelista, kun esiintymisiä on ollut Suomessa satoja vuosittain. Pappi on varmaan luullut Tuksun olevan vain 20-vuotiaan, ja kehunut kuinka Tuksu on kaunis niin ulkoisesti kuin sisäisesti.

Sponsorit jäivät nyt mainitsematta? Veikkaan Jassua ja velipoikaa. Ilahduttavaa, että muistisairas pappa on otettu mukaan tilaisuuteen. Laitoksessa on vähän virikkeitä, ellei pappa ole hoidossa Tukholman suomalaisessa vanhainkodissa. Toivon papalle kaikkea hyvää, sillä hän kertoi totuuden Tuksusta ja glamourista. Lisäksi hän on kärsinyt varmaan paljon elämänsä aikana, varsinkin viime vuosina. Klassisen kaunis ja uskova isoäiti ei ole uskaltanut arvostella kaunista esikoistaan.

Kumma kun lapsen isää ei mainittu tilaisuuden ohjelmassa. Jännittävä ja menestyvä eteläeurooppalainen liikemies jolla on kreikkalaiset sukujuuret. Miehen nimi kertoo kyllä ihan toista. Albania on Euroopan p-reikä. Toivottavasti maata ei koskaan oteta mukaan Euroopan Unioniin, kuten ei Turkkiakaan. Kiireinen isä on liikematkalla eikä siksi päässyt tilaisuuteen mukaan.