Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 260 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

#270304 Ilmoita asiaton viesti
supetblonli
Participant

Vauvvaprojektin profetia on kyllä todella osuva. Huomattavasti paremmin ennustettu, kuin Raili ikinä osasi ennustaa Tuksun tulevaisuutta. Tai ameriikkalaiset pastorit ylöstempauksen ajankohtaa  – tai JOhanna Tukiainen yhtään mitään.

Jos Tuksulla olisi mahdollisuus saavuttaa toive-elämänsä; rahakas nallekarhu, weddingS, matkoja, meikkejä, vaatetta,  kuuluisuutta, luxuselämää Miamisessa ja parit kauneusleikkaukset kylkeen ettei niin paljoa tarvitsisi aina filtteröidä kuviaan someen, niin Tuksu tarttuisi tähän ihan samantien. Heti. Ei enää kiinnostaisi yhtään illuminaattien juonet eikä ylöstempaus. Eikä Yeshua. Ja ottaisi heti myös koronarokotteen jos pääsisi ulkomaille sen turvin. Ei olisikaan enää mikrosiruja rokotteessa. Nuo kaikki Tuksun hössötykset johtuu vaan siitä, että sen oma elämä niin kaukana siitä, mitä haluaisi olla. Puutteita yritetään paikata muiden silmiin ja itselleen sillä, että hössötetään uskonasioista ja salaliitoista.

Tuksu muuten tammikuussa hössötti sitä, että on lähdössä pian ulkomaille aurinkoon. Niin heti sen jälkeen, kun Jassu ja Vikke olivat matkalla. Täytyyhän esikoisdotherinkin päästä sitten. Kertoi tilailevansa uusia mekkoja matkalle – mitkä olivat taas oikeasti yöpaitoja mutta eihän Tuksu ennenkään ole osannut erottaa yöpaitaa leningistä. Mutta niin – eipä tätäkään matkaa sitten koskaan tullutkaan. Jälleen yksi Tuksun höpöhöpö-jutuista, mitkä kukaan ei usko alkujaankaan. Eukon suusta ei totuutta kuule.