Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 260 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

#270312 Ilmoita asiaton viesti
Tuohi🙂Aivo
Participant

Muistamme, mitä kirjoitit noin kuukausi sitten (30.3.). Olethan varovaisempi jatkossa, jottei työtuolis lähtisi pyllyn alta, jos vielä yhtään julkaiset tällaisia nillityksiä netissä:

Mua ei häiritse mitä te musta kirjottelette se on aivan yhtä samaa.

Mutta te jotka yritätte vahingoittaa Johannaa kaikin tavoin mitä nyt siellä keksittekään……-AINUT, ketä oikeasti vahingoitatte jos onnistuisitte, olisi pieni lapsi, Isabelle.

Kaikki loputtomat häiriköt, sähköpostit, kirjeet, sossu ilmoitukset, yms. -Ainut ketä vahingoitatte kaikella tällä on pientä aivan viatonta vauvvaa.

Kyllä, saatte myös hänen vanhemmat voimaan surullisesti jos nyt sitäkin toivotte…

Isabelle voi paremmin kun hyvin. Hän on kirjaimellisesti paras vauvva ketä olen ikinä tavannut. Hän on oma henkilö, ihan oma IHMINEN.

Joten jos häntä yritätte mukamas ja ns auttaa sieltä feikkiprofiilien takaa niin jättäkää EDES hänet rauhaan. Suojelemme Isabellea ainoastaan -TEILTÄ, itseasiassa….

Meillä on iso perhe, suuri tukiverkosto, ja super rakastavat ihmiset esim mm. ystävät, jotka ympäröi pienen isabellen rakkaudella, lämmöllä, kokemuksella ja hyvällä kasvatuksella.

Hän on kaunis, TERVE, suloinen, ILOINEN, naureskelija. Hän kasvaa ja kasvaa ja oppii uutta joka päivä. Hän on niin rakastettu täällä ette edes tiedäkään.

Toivon, että jos jollakin teistä on lapsia jotka on TE jotka yrittää pilata isabellen elämää = ympäristöä, katsotte hyvin tarkkaan taas siihen peiliin ennenkun sanotte enään sanaakaan pienestä, VIATTOMASTA lapsesta jolle yritämme antaa hyvän elämän ILMAN teitä.

Niin IHANAA että tämä pieni RAKKAIN lapsi ei syntynyt teidän maahan.

Siskoni teki parhaan ensimmäisen valintansa Isabellen elämään jo siinä. -Mutta jättäkää hänet edes rauhaan, edes toisessa maassa! (Jasmina Tukiainen 30.3.2021)