Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 260 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

#270317 Ilmoita asiaton viesti
Lehtikaali
Participant

Jassun raapustuksesta etenkin tämän kohdan ymmärtäminen aiheuttaa minulle vaikeuksia: ”Toivon, että jos jollakin teistä on lapsia jotka on TE jotka yrittää pilata isabellen elämää = ympäristöä, katsotte hyvin tarkkaan taas siihen peiliin ennenkun sanotte enään sanaakaan pienestä, VIATTOMASTA lapsesta jolle yritämme antaa hyvän elämän ILMAN teitä.”

Yrittääkö se pyytää perheellisiä näätiä katsomaan peiliin? Vai näätien lapsia? Vai sanooko hän meitä lapsiksi? Ei mene minuNi kaaliin tämä nyt. Ja Ilehän elää jo ilman näätiä, eivät Tukaiset tietääkseni ole läheisissä väleissä yhdenkään kanssa. Lapsen huostaanotto epäsopivilta vanhemmilta ei ole ympäristön pilaamista vaan se voi jopa pelastaa lapsen hengen.

Mistä päästäänkin siihen, että jopa vähemmän pipipäät ihmiset ovat ylöstempaisseet lapsiaan huonona päivänä. Mielestäni Tuksua ei saa missään nimessä jättää yksin Ilen kanssa hetkeksikään ennen kuin hänelle on tehty perustavanlaatuinen mielentilaselvitys. Millainen ihminen ja millaisessa mielentilassa kirjoittaa vieläpä nettiin, että ei usko terveen lapsensa elävän aikuiseksi asti???? Minun korviini se kuulostaa jo melkein uhkaukselta. Toivottavasti kirjoitus on lasun tiedossa 🤢 Tuksulla on vissiin muutenkin jo vähän lipsunut tässä viimeaikoina, ei tarvita kuin yksi lähes vuoden takaista antikristuspsykoosia vastaava tila ja pahin voi tapahtua.