Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 260 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

#270349 Ilmoita asiaton viesti
Tuohi🙂Aivo
Participant

Parranpäristäjä: ”En malta olla miettimättä kuka se onnekas on joka on pippelipapasta kuvan ottanut??”

Psykonarsku: ”… Siis kuka ja missä on kuvan ottanut? Ja kuka, missä ja koska on sen yleiseen jakoon eli nettiin laittanut?! Aivan käsittämätöntä :O Nämä tiedot, jos minulleni vielä ilmaistaan, niin kiitollisena vetäydyn määrättömäksi ajaksi takavasemmalle jälleen, kiitos!”

Korjatkaa, jos tietoni eivät olisi oikeita; tietääkseni kuvan on ottanut helsinkiläinen Marko Luhtala, joka oli Pappamuratin suosikkivävyehdokas Tunkille vuosina 2012-2013. Tunkki ei lämmennyt.

Kaveri on kotoisin Savosta (Kuopiosta). Hän viihtyi ja touhusi kaikenlaista Tukiaisten Varkauden mökilläkin. Osallistui myös Dolls Dancersin keikoille tanssijattarena ja autokuskina + tyydytti kyltymätöntä.

Kun Tunkki riitautui pahoin Pappamuratin kanssa syksyllä 2013, ilmeisesti juuri kostoksi Tunkki laittoi Pippelipappa-kuvan nettiin (en laita sitä nyt tähän, hyi ja hui!). Hän oli löytänyt kuvan Jollaksen tietokoneelta. Siitä lähtien kuva on kiertänyt Interneziaa.

Ethän Psykonarsku poistu palstalta; jatketaan näätimistä ja glamoursaagan seuraamista porukalla. 😀 Tunkki ja Marko Luhtala keikalla Lieksan Pub Simo Hurtassa elokuussa 2012 Tunkki ja Marko Luhtala keikalla Lieksassa elokuussa 2012.