Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 260 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

#270367 Ilmoita asiaton viesti
Tuohi🙂Aivo
Participant

Seiskan artikkeli ylläolevan linkin takaa:

Johanna Tukiainen liikuttui: Itkin papin selän takana – kuvat kohukaunottaren vauvan ristiäisistä Seiskassa

Johanna Tukianen, 42, koki liikutuksen tunteita viime lauantaina, kun hänen puolivuotias tyttärensä Isabelle Linda Evita ristittiin Duvbon kirkossa Ruotsissa. Jatkojuhlat olivat järvenrannalla Gröna Stugan -nimisessa viehättävässä paikassa.

– Musiikki oli upeaa. Ensin oli kaksi ruotsinkielistä virttä, joiden aikana kävelin hitaasti kohti alttaria pastorin takana. Kyyneleethän siinä tulivat silmiini, Johanna kertoo.

Ristiäisvieraina olivat Johannan vanhemmat Marja, 68, ja Markku Tukiainen, 70, sekä sisko Jasmine, 32, ja Joel, 27, ja tämän perulaissyntyinen tyttöystävä Ana.

Johanna kertoo, että hänen Markku-isänä liikuttui kyyneliin. – Isälläni on vakava muistisairaus, ja nämä hetket ovat äärettömän tärkeitä ja kullanarvoisia.

Isabellen isä, albanialaissyntyinen Paul, 47, (nimi muutettu) ei ollut ristiäisissä läsnä, sillä hän suorittaa vankeusrangaistustaan Ruotsissa. Paul tuomittiin maaliskuussa kahdeksan kuukauden ehdottomaan vankeuteen useista väkivalta- ja huumerikoksista.” (Seiska 29.4.2021)