Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 260 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

#270588 Ilmoita asiaton viesti

Saamme pian nähdä kuvia kuinka ihania ja söpöjä ilmapalloja itkevät, uskovat ja kauniit ystävät ovat vappuna ostaneet lahjaksi vuoden äidille ja Ilelle. Ileä ei ole kuvassa, mutta vuoden äiti esittelee kuvamuokattua naamaansa ja yrittää hymyillä vienosti.

Tuksun ajatusmaailmaan todellakin kuuluu, että kaikki menestyneet ihmiset palvovat saatanaa ja ovat myyneet sielunsa saatanalle. Tuksu haluaa kuitenkin samaistua tunnettuihin ihmisiin. Esim. kruununprinsessalla oli kuulemma kerran samanlainen Chanelin jakkupuku kuin Tuksulla. Väri oli kuulemma vain hieman erilainen. Victoria seuraakin varmasti tarkkana Tuksun muoti-ja meikkausvinkkejä. Kenties jopa vauvan hoitaminen, kodinhoito ja herkkujen kokkailu? Varsinkin tuo kastetilaisuudessa Tuksun päällä ollut liian pitkä ja ruma lamppuharjamekko on varmaan pian jokaisen tunnetun ruotsalaisen naisen päällä. Minusta se keltainen jakkupuku olisi ollut tyylikkäämpi asu Ilen kastetilaisuuteen. Mahtoiko jakkupuku jäädä johonkin mustaan jätesäkkiin Töölön Ocean View residenssiin? Taisi jäädä siivoaminen vellin tehtäväksi, tai sitten yhtiö teetätti korjaukset ja siivouksen ulkopuolisilla yrityksillä ja lasku läksi Loviisaan? Mahtaako Tuksu opetella laittamaan albanialaisia herkkuruokia lähes kreikkalaiselle liikematkalla olevalle miehelleen? Soitteleeko Tuksu päivittäin Pålille vankilaan ja kertoo kuinka hyvin hän hoitaa Ileä?

Koska alkaa vouhotus häistä, hääasuista, luksushotelleista ja häämatkasta? Tosin tuleva aviomies ei ole vieläkään selvä asia. Kreikkalaiset sukujuuret omaava Pål ei taida kelvatakaan enää Tuksulle? Nyt minihame päälle ja liian pieni ja tiukka ”Hi! My name is Barbie!”-t-paita päälle. Niin pieni ja tiukka t-paita, että Tuksun six pack tunkee esiin paidan alta ja valuu minihameen päälle. Onko Princess kahvilassa jännittävää herraseuraa?