Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 260 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

#270645 Ilmoita asiaton viesti

Tuksu unohti mainita, että Julle oli alkoholisti ja sekakäyttäjä. Joi itse oman haimansa p-ksi ja sai diabeteksen. Alkoilu kiinnosti enemmän kuin sairauden hoitaminen ja hyvä hoitotasapaino, ja lopputuloksena oli oman tyhmyyden aiheuttama kuolema. Kuolemaa eivät aiheuttaneet ilkeä media, näädät tai HUS:n henkilökunta. Tuksuhan syytti eräässä Face-päivityksessään jopa HUS:n tappaneen Jullen. Lanssi oli Jollashovin pihassa lähes joka viikko, ja taas sairaalaan. Irvokkainta oli se kerta kun Tuksu halusi tanssia lanssimiesten ”iloksi”. Ei kuulu heidän työnkuvaansa jäädä ”ihailemaan” humalaisen tanssitaiteilijan surkuhupaisaa esitystä, kun samalla piti hoitaa toista humalaista siskoa jolla saattoi olla ns. sokerit liian alhaalla tai liian korkealla.

Nyt kuulemma Jeesus käytti Tuksua taivaassa. Tuksuhan kehui käyneensä taivaassa kolme kertaa ja Jesse piti Jullen kädestä kiinni koko ajan. Ilmeisesti taivaassa ei ollut muita kuin Julle? Tuksu uskoo omiin harhoihinsa ja valheisiinsa.

USA:ssa muka oikein asuttiin? Siellä lomailtiin pitkiä aikoja, mutta kummallakaan sisaruksesta ei ollut mahdollisuutta jäädä maahan pysyvästi. Ei ammattia, ei koulutusta ja Udi heitti Tuksun ulos. Udilla ei ollut aikomusta erota. Ei löytynyt enää kustantajaa. Kesäkissa oli tehnyt tehtävänsä. Huvittavinta oli se, että Tuksu syytti Udia siitä, että suhde Mikaan katkesi. Ei olisi katkennut jos Tuksu olisi tajunnut pelata korttinsa toisin. Mika ei varmaan pitänyt siitä, että Tuksu ”asui” (viihtyi) liian pitkiä aikoja juuri Miamissa. Syynä oli vain Udi, ei Miami itse. Eiköhän Mikaa alkanut myös v-taa Tuksun elämän kustantaminen?

USA:ssa Tuksu olisi ollut vankilassa ja hän asuisi jossain vanhassa, kurjassa ja homehtuneessa asuntovaunussa. Hän hakisi ruokakuponkeja ja saisi ruoka-apua. Yrittäisi kai pitää jonkinlaista haaraliikettä saadakseen rahaa? Hänellä ei olisi varaa kalliisiin vakuutuksiin, hienoon autoon tai ylelliseen asuntoon. Tuksua kohdeltiin Suomessa silkkihansikkain. USA:ssa hän ei olisi selvinnyt toistuvista rikoksistaan ”vapaaehtoistyöllä”. Lisäksi suomalaisena Tuksu olisi karkoitettu USA:sta heti vankilatuomion jälkeen. USA ei ole paratiisi rikollisille.

Tuksun on turha haaveilla Miamista, Honolulusta tai Dubaista. Ne ajat ovat jo ohi. Sosiaalituella ei enää käydä myyntimatkoilla. Ruotsissa työtöntä pyritään aktiivisesti kannustamaan erityyppisiin töihin (jos koulutusta ei ole). En näe kristallipallostani Tuksua työssä. Iloisena ja ystävällisenä myyjänä vaikkapa NK:n tavaratalossa??? Ei onnistu mikään. ”Äitiysloma” kestää n. 40 vuotta lisää.