Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 260 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 260

#270768 Ilmoita asiaton viesti
daria
Participant

Seiska 21.12.2020 07:37  kertoili joulusatuja, suuren valehtelun armolahjan saaneena.

Kohujulkkis Johanna Tukiaisen, 42, joulu on tänä vuonna jännittävä juhlapyhä. Kyseessä on nimittäin hänen ensimmäinen perhejoulunsa Isabell-vauvan ja kihlattunsa Paulin, 47, kanssa.
– Joulut ovat tulleet elävästi mieleeni Isabellin kanssa, mikä on ihanaa, Johanna kuvailee.

Perhe viihtyy Tukholmassa uudessa kodissaan, jossa on tarpeeksi tilaa  myös pienokaiselle. Johanna sanoo, että äitiys ja muutto Ruotsiin ovat muuttaneet hänen elämänsä.

– Lapsi on suurin Jumalan lahja, jonka voi saada. Pieni tyttäreni ja mieheni tekevät joulusta ainutlaatuisen. Tämä on kaikin tavoin erilainen joulu kuin koskaan aikaisemmin.

Pari kuukautta vanha Isabell nauttiii Johannan sanoin jo nyt musiikista. Äiti laulaa tyttärelleen suomalaisia joululauluja.

– Aion opettaa Isabellille ensimmäisenä suomen kielen Hän äänteli mukana, kun lauloin Tonttujen jouluyötä. Isabell on todella fiksu tyttö.

Seiskan kuvassa tyypillistä tuksua (tienennii tulleet…)  : Myös ohikulkijat kaupungilla ovat huomanneet suloisen tyttären. – Ruotsalaiset naisetkin ovat tulleet kadulla kehumaan, että voi mikä ihanuus.

Myös ohikulkijat kaupungilla ovat huomanneet suloisen tyttären. – Ruotsalaiset naisetkin ovat tulleet kadulla kehumaan, että voi mikä ihanuus.