Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 261

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 261 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 261

#270795 Ilmoita asiaton viesti

Jassu sentään yrittää ja siitä hänelle pisteet. Tosin hän helpottaisi työllistymistään opiskelemalla. Kaikista ei voi tulla menestyviä miljonäärejä. Ruotsissa on myös pula sairaanhoitajista ja lähihoitajista. Työllistyminen on varmaa ja toisaalta kaikkien ei tarvitsisi asua Tukholman alueella missä asuminen on kallista. Ruotsissa on paljon pieniä kaupunkeja ja kuntia joissa on edullisempaa asua. Tietyillä alueilla on ns. syrjäseutulisiä. Koko maa halutaan pitää asuttuna. Sama juttu kuten Pohjois-Norjassa. Norja ei jätä asuttamatta ja turvaamatta aluetta missä on suuret kaasu-ja öljyvarat. Esikoista ei kiinnosta muu kuin jeesustelu, tuomiopäivästä saarnaaminen, vaatekauppojen tuotteiden valokuvaus ja tärkeintä on oman muokatun naaman esittely somessa.

Tuksulla ei ole taas mitään suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Kuinka tästä eteenpäin? Kuinka pärjätä taloudellisesti ja kuinka turvata hyvä lapsuus ja tulevaisuus Ilelle? Avioliittoa kreikkalaisen sukujuurten omistajan kanssa ei tule tapahtumaan. Mies on Tuksulle liian tavis ja köyhä. Jos mies saa asiansa kuntoon, niin uskoisin hänen olevan parempi isä kuin Tuksu on äitinä. Lasu pitää huolen, että turvallisuussyistä Tuksu ei saa Ilen täyttä huoltajuutta. Pilvilinnoissa elävässä, maailmanloppua odottavasta ja työhaluttomasta esikoisesta ei ole äidiksi, vaikka muutama omainen ja raakku kehuisikin Tuksun olevan Vuoden Äiti. Totuutta on vaikea myöntää, koska halutaan pitää yllä hienoa julkisuuskuvaa hyvin pärjäävästä ruotsinsuomalaisesta ydinperheestä.

Mahtoiko Tuksu jo huomata, että Bill ja Melinda Gates eroavat 27 avioliittovuoden jälkeen? Molemmat jäävät kuitenkin työhön valtavan omaisuuden omistavaan säätiöön josta jaetaan rahaa tieteelle, taiteelle ja hyväntekeväisyyteen. (YLE 4.5.21) He osaavat varmaan elää riitelemättä somen palstoilla ja toisiaan haukkumatta? Miten NWO:sta ja mikrosiruista saarnaava evankelista mahtaa suhtautua tähän uutiseen jos hän sattuu sen huomaamaan? Liekö Bill Gates jo vapailla markkinoilla? Tuksun aviomieheksi hän olisi sopivan varakas. Vaikka itse Gates tulisi kosimaan Tuksua, niin Tuksu onnistuisi sössimään asiansa hänenkin kanssaan.